Ajda Pekkan, 500 bin liraya transfer oldu

Ajda Pekkan, 500 bin liraya transfer oldu
Ajda Pekkan, yıllardır birlikte çalıştığı müzik şirketi DMC ile arasındaki bağları kopardı. Pekkan, sessiz sedasız bir şekilde GNL Entertainment müzik şirketiyle anlaşma imzaladı. Ünlü şarkıcı yılın transferinden 500 bin lira aldı.

Ajda Pekkan uzun süredir çalışmaktan huzursuz olduğu müzik şirketi DMC’den ayrıldı.

 

GNL Entertainment ile gizli bir anlaşma imzalayan süperstar, transfer ücreti olarak 500 bin lira aldı.

 

Herkesten saklanan bu anlaşma sonrasında Pekkan’a aldığı ücreti açıklamaması için sıkı talimatlar verildiği iddia edildi. Müzik sektörünün içinde bulunduğu kötü durum sebebiyle yıllardır kimse transfer ücreti alamıyordu.

 

YENİ ALBÜMÜ 1 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK

 

Merkezi İstanbul olmak üzere, Almanya ve Amerika’da  2 ofisi  bulunan müzik yapım şirketine transfer olmaktan oldukça mutlu olan Pekkan, yeni albüm için kolları sıvadı. Ünlü şarkıcı, “Sevenlerimin karşısına çok özel şarkıların bulunduğu bir albümle çıkacağım” demekle yetindi. Ajda Pekkan’ın yeni müzik şirketinden çıkaracağı albümünün tüm masraflarıyla birlikte 1 milyon lirayı geçeceği konuşuluyor.

 

Okan IŞIK- BUGÜN GAZETESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.