AK Gençlik’ten mazlumlar için dua

AK Gençlik’ten mazlumlar için dua
AK Parti Konya İl Gençlik Kolları, Doğu Türkistan ve Mısır olmak üzere mazlumlara yönelik zulmün son bulması için Selimiye Camii’nde dua edecek. Teravih sonrasında yapılacak programa tüm Konya halkı davet edildi

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları, Doğu Türkistan ve Mısır olmak üzere mazlumlara yönelik zulmün son bulması için Selimiye Camii’nde dua edecek. Teravih sonrasında yapılacak programa tüm Konya halkı davet edildi.

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları, Çin’in Doğu Türkistan’da Uygur Türkleri’ne uyguladığı baskı ve şiddete tepki göstermek ve dua etmek için bugün teravih namazı sonrası Selimiye Camii’nde bir araya gelecek. Eller sadece Doğu Türkistan’daki mazlumlar için değil Mısır başta olmak üzere İslam coğrafyasında huzur ve barışın hakim olması için semaya açılacak.

AK Parti Konya İl gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, yaptığı açıklamada tüm Konya halkını dua programına davet etti.

Başkan Çelik, “Bizler evimizde, ülkemizde rahat bir şekilde Ramazan-ı Şerif’i eda ederken, maalesef Doğu Türkistan, Mısır, Suriye’de  zalimler mazlumlara şiddet uygulamaya, kan akıtmaya devam ediyor. Bizler AK Parti gençliği olarak dünyanın neresinde olursa olsun insanların haksız yere dışlanmasına, katledilmesine sessiz kalamayız. Rahmet mevsiminde Doğu Türkistan ve Mısır başta olmak üzere tüm insanlığın kurtuluşa ermesi ve mazlumların rahat bir dünyada yaşaması için bugün teravih namazımızı kıldıktan sonra Selimiye Camii’nde hemşehrilerimiz ile birlikte dua edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” İfadesini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.