Uğur Özteke

Uğur Özteke

Ak parti 2 değil 1 oldu ama …

Ak parti 2 değil 1 oldu ama …

Haydi hayırlısı olsun bakalım. Dün akşam saatlerinde tüm Konya gibi bizde heyecanla AK Parti Konya listesinin açıklanmasını bekliyorduk.

Çünkü Sayın Başbakan Davutoğlu dedikodusu yapıldığı Konya’dan aday olup olmayacağı netleşince Allah biliyor derin bir ohhh çektik. Tekrar tekrar söylüyoruz. Bu şehrin bir Başbakanın olması hala Konya’nın yarısının dahi idrak edemeyeceği kadar büyük bir olay.

Neyse geçen dönem tam hissedemesek de bu dönem Konya olarak Başbakanın şehri olduğumuzu Konyalıların da Başbakanın hemşerisi olduğunu bu kez daha derinden hatta gözle görülür bir şekilde göreceğiz inşallah.

Gelelim Ak partinin vekillerine.

Biz haftalar öncesinden iki aday değişecek bir bayan bir erkek dediğimiz zaman “olmazzzz” diye yerlerinden fırlayanlar tek değişiklik karşısında susmayı tercih ediyorlardı.

Bunun da iki sebebi vardı “Yapacak bir şey yoktu. Başa gelen çekilirdi !”

İkincisi ise Ahmet Sorgun faktörüydü. Geçen seçimler öncesi Sayın Sorgun milletvekili adayı diye yazdığımız zaman bize “Konya’yı terk et” diyenlerle yeni bir hesaplaşma içerisine gireceğiz. Biz onlara asla bize yapılanı yapmayacağız. O büyüklerimiz sakın Konya’yı terk etmesinler. Çünkü bu şehir büyük. Hepimizi kucaklar. Ama yazdım bir kenara onu da cebimde saklıyorum.

Gülseren Hanımın listeden çıkması, Sayın Sorgun’un 4.sıraya yazılması Ak parti cenahının gazını almaya yetti de arttı.

Haaaa yine bazı fesatlar “Tahir Başkanın kolu kanadı budandı” diyorlardı ya bakalım şimdi ne diyecekler. Ben hala olduğum yerdeyim. Tahir Başkan çok ince siyasetçi.

Diğer illeri bilmem ama bu liste Sayın Başbakanın listesi. Kimse işin dedikodusunu yapmasın. Ve Sayın Başbakan teşkilatların ve kamuoyunun sesine kulak vererek 10. sırada ki hanımefendiyi çıkartarak Ahmet Başkanı da 4. sıraya yazıp onure ederek bunu göstermiştir.

MHP ÜÇÜNCÜ SIRA

MHP’de beklenildiği üzere büyük bir değişiklik olmadı. Sayın Mustafa Kalaycı ile Prof.Dr. Said Gönen yerlerini haklı olarak korurlarken üçüncü sıraya Hüseyin Oprukçu’nun girmesi Ereğli’de AK Parti-MHP çekişmesinin biraz daha kızışmasına sebep olacak. Sonuçta bu işten Ereğli ve Ereğliler karlı çıkacak.

CHP’DE DE İKİNCİ SIRA SÜRPRİZİ

CHP’de ise ikinci sıra sürprizi vardı. Ali Kemal Cömert ikinci sıraya yerleşirken sandıklar açıldıktan sonra CHP’ nin bu taktiğini ya da stratejisini anlamış olacağız.

Yeni erken genel seçimlerin birinci ayağı tamamlandı.

Şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.

Sandıktan kim çıkarsa çıksın inşallah kazanan Konya ve Türkiye olur.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Hayatta daima gerçekleri savun. Takdir eden olmasa bile vicdanına hesap vermekten kurtulsun.

NE ZAMAN DAHA İYİ ADAM OLURUZ?

Anneler kaldırımda alış veriş yaparken içinde bebekleri olan bebek arabalarını yola bırakmadıkları zaman daha iyi ADAM oluruz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR