AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne doğru

AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne doğru
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 22 Mayıs'taki AK Parti’nin ikinci olağan üstü kongresine yoğun bir katılım sağlanacağını...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 22 Mayıs'taki AK Parti’nin ikinci olağan üstü kongresine yoğun bir katılım sağlanacağını kurumsal bir parti olarak 22 Mayıs'taki kongrede her kongrede olduğu gibi AK Parti'nin daha da güçlenerek çıkacağını belirtti.

Akçay, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve teşkilatın diğer kademelerinin hazırlıklar yaptığını vurgulayan Akçay, şunları kaydetti:

"Kongreyi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Kadın kolları ve gençlik kollarımızı 22 Mayıs'taki AK Parti’nin ikinci olağan üstü kongresi için topluyoruz. Kırıkkale’den bu kongreye yoğun bir katılım sağlanacak. Kurumsal bir parti olarak 22 Mayıs'taki kongrede yine AK Parti her kongrede olduğu gibi daha da güçlenerek çıkacak. Bu kongreye Kırıkkale'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Tüm teşkilatlarımız ile yoğun bir katılım sağlayacağız. Bunun hazırlıkları yapılıyor."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.