Ak Parti Adana Milletvekili Adayına Bıçaklı Saldırı

Ak Parti Adana Milletvekili Adayına Bıçaklı Saldırı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Demir'i hastanede ziyaret etti- TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Ünüvar:- "Ramazan Demir, bugün yoğun bakımda kalacak. Şu anda genel durumu iyi, hayati tehlikesi hamdolsun

ADANA (AA) - TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Aladağ ilçesinde bıçaklı saldırıda yaralanan AK Parti 12. sıra milletvekili adayı Ramazan Demir'in sağlık durumunun iyi olduğunu, hayati tehlikesi bulunmadığını bildirdi.

Ünüvar, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Demir'i, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Adana Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, milletvekili adayları ve partililerle ziyaret etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Ünüvar, Demir'e acil şifa dilediğini söyledi.

Demir'in, üzüntü verici bir saldırıya uğradığını ifade eden Ünüvar, şunları kaydetti:

"Sayın Demir'in şu anda sağ 8 ile 9'uncu kaburga arasında bıçak yaralamasına bağlı 2-3 santimetrelik kesiği mevcut. Bu kesik için doktor arkadaşlar göğüs tüpü taktı. Ayrıca sağ elinde, serçe parmağında 3 santimetrelik bir yara var. Ona da dikiş attı doktor arkadaşlarımız. Sağ omuzda da 2 santimetrelik bir kesik var, buna da yine dikiş atıldı. Demir, bugün yoğun bakımda kalacak. Şu anda genel durumu iyi, hayati tehlikesi hamdolsun. Allah'tan şifalar diliyorum."

- Zanlılar gözaltına alındı

Adana Valisi Mustafa Büyük de Demir'in saat 21.15 civarında Aladağ'dan bir siyasi faaliyet sonrası Adana'ya dönüşü sırasında saldırıya uğradığını belirtti.

"Demir'e karşı işlenen maalesef olumsuz bir hadise var" diyen Büyük, şöyle konuştu:

"Bunun üzüntüsü içerisindeyiz. Konvoy halinde Adana'ya dönüşü sırasında, bir başka araçtan üzerinde başka bir partinin bayrağı olan araçtan inen iki kişi ile trafiği tehlikeye sokan uygulamalar sonrasında bir olumsuzluk yaşanmış. Milletvekili adayımıza bir saldırı olmuş, jandarma bölgesinde her iki şüpheli gözaltına alınmış durumda. Onlarla ilgili adli işlem yapılıyor."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.