AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Üyeleri Yaşlıları Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Üyeleri Yaşlıları Ziyaret Etti
AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları üyeleri 18-24 Mart "Yaşlılar Haftası" nedeniyle Afyonkarahisar devlet Hastanesinde tedavi gören yaşlı hastaları ziyaret ederek, karanfil takdim ettiler.Gençl...

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları üyeleri 18-24 Mart "Yaşlılar Haftası" nedeniyle Afyonkarahisar devlet Hastanesinde tedavi gören yaşlı hastaları ziyaret ederek, karanfil takdim ettiler.

Gençlik kolları üyeleri 7 Haziran genel seçimleri öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, Yaşlılar Haftası nedeniyle Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde yatan yaşlıları ziyaret ettiler.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan yaşlı vatandaşalrın toplumda önemli bir yere sahip olduklarını ifade ederek, yaşlılar haftası nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını anlattı. Devlet Hastanesinde tedavi gören yaşlıları ziyaret ettiklerini belirtti. Yaşlıların her zaman yanında olduklarını kaydeden Başkan Çengel, “Yaşlılar bizim başımızın tacıdır. Onlar bizlerin en değerli varlıklarıdır. Bu değerlerimize sahip çıkarak onların yanlarında olmak ve onlarla birlikte vakit geçirmek bizler için önemlidir. Bu nedenle AK Parti Gençlik Kolları olarak yaşlılarımızı ziyaret edip onlarla hasbihal etme fırsatı bulduk” dedi.

Çengel, ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.