Ak Parti Arapgir İlçe Kongresi

Ak Parti Arapgir İlçe Kongresi
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:- "80 milyonu bir ve kardeş bilerek Türkiye'yi kalkındırmaya, büyütmeye çaba gösteriyoruz"- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:-"Kılıçdaroğlu 'bana iktidarı 4 yıl verin' diyor. Millet sana bu iktidarı 4 gün bile verme

MALATYA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "80 milyonu bir ve kardeş bilerek Türkiye'yi kalkındırmaya, büyütmeye çaba gösteriyoruz." dedi.

Tüfenkci, AK Parti Arapgir İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, Anadolu'yu Anadolu yapan insanlar, geçmişin izlerini günümüze taşıyan bu coğrafyayı, yurt edinen değerli insanlara her türlü hizmeti yapmanın boyunlarının borcu olduğunu söyledi.

Milletin 15 Temmuz'da gösterdiği dirayetle, milli iradeye sahip çıkmasıyla, tanka, topa göğsünü siper etmesiyle farkını ortaya koyduğunu anlatan Tüfenkci, şöyle devam etti:

"80 milyonu bir ve kardeş bilerek Türkiye'yi kalkındırmaya, büyütmeye çaba gösteriyoruz. Baktığınız zaman bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da ekonomiyi büyütmeye çabalıyoruz. Türkiye'yi her alanda üç kat, beş kat büyüttük. Büyütmeye de devam ediyoruz. Alt yapılarıyla, üst yapılarıyla, sağlığıyla, eğitimiyle 15 yıl öncesine göre mukayese edilemeyecek bir Türkiye oluşturduk. Yeter mi? Yetmez. Bizim bu millete hizmet borcumuz var. Millet devam dediği sürece, seçimlerine gidiyoruz. Ak mı kara mı milletle irtibatımızı koparmadığımız sürece biz bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz. Sizlerin destekleriyle Türkiye'yi uluslararası arenada çok farklı noktaya taşımış olacağız. Biz ekonomimizin tüm çarklarını çalıştırarak esnafımıza, tüccarımıza sanayicimize, ihracatçımıza çok farklı destekler vererek onların önünü açarak yolumuza devam edeceğiz."

- "Millet sana bu iktidarı 4 gün bile vermez"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise Malatya'nın her seçimde partilerine büyük destek verdiğini söyledi.

Milletin liderleriyle olan hikayesinin bir aşk hikayesi olduğunu belirten Çalık, "Milletimizin liderimize, liderimizin de milletimize çok büyük bir aşkı var. Allah bu aşkı hiç bitirmesin. Bunca istememezliğe rağmen milletimiz bu kadar terör örgütlerine, uluslararası güçlere rağmen cumhurbaşkanımıza ve partimize hep destek çıktı." diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Çalık, şunları kaydetti:

"Maalesef ülkemizde ana muhalefet yapan ve yaptığını sanan iktidara aday olan baş müdür ne diyor? Kılıçdaroğlu 'bana iktidarı 4 yıl verin' diyor. Millet sana bu iktidarı 4 gün bile vermez. Sana 4 gün verip bu millet, ihanet etmez. Sen şehitlerimizin ailesini mahkemeye veren genel başkansın, Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı şehitlerimizin ailesini mahkemeye veriyor. Ne diye? Çelenk zarar görmüş diye. Allah rızası için ya Kılıçdaroğlu, can vermiş bu şehidimin yakını bu toprakları vatan yapan şehidimin ailesini sen nasıl mahkemeye verirsin? Teröristlerle kol kola girmekten 'adalet yürüyüşü' adıyla sözde adalet yürüyüşü yapana iktidarı nasıl teslim edersiniz? Kardeşlerim siz CHP'nin fikrini çok iyi bilirsiniz. Onların iktidar olmak gibi bir dertleri yok. Onların derdi varsa yoksa Erdoğan. Erdoğan kadar kafana taş düşsün inşallah."

Çalık, 2019'da seçimlere gideceklerini anımsatarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"İşte bir kez daha ak mı kara mı olduğunu Kılıçdaroğlu görecek. Kılıçdaroğlu partisinin nasıl Ali Cengiz oyunları ile başa geçtiğini biliyorsunuz. O Ali Cengiz oyunları ile partinin başına geldiği gibi şimdi de uluslararası güçlerle Almanya'daki ablası, Amerika'daki arkadaşlarıyla Türkiye'yi alaşağı etmeye çalışıyorlar. Ali Cengiz oyunlarını bu millet yemez. Bu millet CHP'nin dersini her seçimde sandıkta verdi. Bundan sonrada verecektir."

Kongreye Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partililer katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.