Ak Parti Arguvan İlçe Kongresi

Ak Parti Arguvan İlçe Kongresi
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:- "Türkiye güçlü bir büyümeyle 2017'ye başladı. İkinci çeyrekteki rakamlarımız çok güçlü, inşallah üçüncü çeyrekte çok daha güçlü bir şekilde Türkiye'yi büyüteceğiz"- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: -"(CHP Genel B

MALATYA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Türkiye güçlü bir büyümeyle 2017'ye başladı. İkinci çeyrekteki rakamlarımız çok güçlü, inşallah üçüncü çeyrekte çok daha güçlü bir şekilde Türkiye'yi büyüteceğiz." dedi.

Tüfenkci, AK Parti Arguvan İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, 15 yıl önce çıktıkları hizmet yolunda engelleri aşa aşa milletle yol yürüdüklerini, yürümeye de devam edeceklerini söyledi

Kongrenin ilçeye, Malatya'ya Türkiye'ye hayırlar getirmesini dileyen Tüfenkci, Arguvan'ı AK Parti belediyeceliğiyle tanıştıramadıklarını ifade ettti.

İlçeyi AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak için çok çalışılması gerektiğini aktaran Tüfenkci, şöyle devam etti:

"15 yıldır Türkiye'yi her alanda en az 3 kat büyüttük, büyütmeye de devam ediyoruz. Büyütürken de bir yandan da Türkiye'ye musallat olan şer güçlerine, terör örgütlerine rağmen büyütüyoruz. İçimizdeki Türkiye düşmanlarına, bu topraklara düşman olanlara rağmen büyütüyoruz, büyütmeye de devam ediyoruz. Ülkemiz ekonominin tüm çarklarını aynı anda çalıştıran bir performans ortaya koymaktadır. Esnaftan tüccara, tüccardan sanayiciye, sanayiciden ihracatçıya her alanda Türkiye'yi büyütme adına, onları destekleme adına, onların önüne açma adına her türlü gayrete gösteriyoruz. Türkiye güçlü bir büyümeyle 2017'ye başladı. İkinci çeyrekteki rakamlarımız çok güçlü, inşallah üçüncü çeyrekte çok daha güçlü bir şekilde Türkiye'yi büyüteceğiz. Biz istiyoruz ki 81 ilimiz kalkınsın, refahını artırsın."

Tüfenkci, herkese eşit olduklarını belirterek, "Vatandaşa hizmet götürme noktasında hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan 80 milyonu kardeş bilerek yolumuza devam ediyoruz. Hiçbir kardeşimizin Türkiye'de kimsesiz ve yalnız hissetmesine asla ve asla bu kadrolar müsaade etmez, etmeyecektir. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan etmeyecektir." diye konuştu.

Ülkeyi büyütmeyi, işsizlere iş bulmayı hedeflediklerini anlatan Tüfenkci, gençlerin kendini geliştirmesi, işlerini büyütmesi için çalıştıklarını ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise hedeflerinin 2019'da Malatya'da 13 ilçenin tamamını AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak olduğunu söyledi.

Çalık, bunun için çok çalışmalarının gerektiğini anlatarak, "Her gün bir yerde hatta her saat bir yerde olmak zorundayız. Bu millet 15 senedir tek başına iktidarı verdi dolayısıyla 7-24 çalışmak zorundayız. Önderimiz, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan hiç uyumuyor. Biz ona yetişebilirsek ne ala." diye konuştu.

Partilerinin kuruluş sürecini anlatan Çalık, 16 yıl önce milletin iradesiyle kurulduklarını ve her alanda çok önemli adımlar attıklarını ifade etti.

- "Emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz"

Çalık, dünyanın "Türkiye ayağa kalkar" diye gözlerini yummadığını belirterek, şöyle devam etti:

"Bütün dünya gözlerini dört açmış Türkiye bugün ne dedi diye bakıyor. Biz bir tek yüce Rabbimin karşısında rükuda eğiliriz. Hiç kimsenin hele de İngiliz uşaklarının önünde hiç bel bükmedik, Allah izin verirse de bükmeyeceğiz inşallah. Bir tek yüce Rabbimin önünde rükuda eğiliriz, başımız dik ve alnımız ak vaziyette yolumuza devam edeceğiz. Biz medeniyetimiz için taş üstüne taş koyanlardan olduk. AK Parti olarak hedefimizi 2023, 2053, 2071 oyarak belirledi. Bizim koyduğumuz hedeflere muhalefetin hele de ana muhalefetin ulaşma imkanı ve ihtimali yok. Biz emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Ne diyor Cumhurbaşkanımız, 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' diyor. İnşallah 2071'de aynı söylemlerle yolumuza devam edeceğiz."

- "İktidarı ancak rüyanda görürsün"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Çalık, şunları kaydetti:

"CHP'li belediyelerin maalesef hizmet götürmekte yaşadığı aksaklıkları hepiniz canlı yaşıyorsunuz. Ama belediyelerinden vazgeçtim onların genel başkanı CHP'nin genel başkanı, baş müdürü 'Bana 4 yıl verin' diyor. 14 yıldır Arguvan'da yerel yönetimler sende, yollarına bakın. 14 yıldır Arguvan'da yerel belediyede ne yaptın ki Türkiye'de onu yapasın. Ey 'kılıcı dar oğlu' sen 14 yıldır Arguvan'da belediyede hangi çalışmayı yaptın ki bugün Türkiye'de de onu yapasın. Bu millet sana inanmaz, güvenmez. Sen sırtını teröre payandalık yapan partilere yaslarsan ve terör örgütlerine, terörist cenazelerine katılan milletvekillerine tek bir cümle söylemezsen, SİHA'lara İHA'lara karşı cümleler söyler, ölen teröristlere 'piknik yapıyor' diyen milletvekiline ses çıkarmazsan şayet sen daha iktidarı ancak rüyanda görürsün. Bu millet ne yapacağını, ne yaptığını çok iyi biliyor. Terörün yanında, yolunda gidenlere asla pirim vermedi bundan sonra da asla pirim vermeyecek. Onların hedeflerinde bir tek şey var AK Parti gitsin gerekirse Türkiye bitsin. 'AK Parti gitsin, Tayyip Erdoğan gitsin isterse vatan batsın' diyor. Bu zihniyete Türkiye'de hiç kimsenin oy vereceğini asla düşünmüyorum. Kılıcı dar oğlu diyoruz, kılıcı dar oğlu iktidar olamazsın."

Kongreye Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partililer katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.