AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş:

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş:
"Biz istiyoruz ki bu sefer postal izi değil, sivil halkın izi olsun ve halk bir anayasa yapsın"

KIRKLARELİ (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Biz istiyoruz ki bu sefer postal izi değil, sivil halkın izi olsun ve halk bir anayasa yapsın." dedi.

Ecertaş, bir restoranda gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni anayasayı konuşmak, tartışmak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere parti teşkilatlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Türkiye'de 1921, 1924, 1961 ve 1982 yıllarında anayasa yapıldığını ifade eden Ecertaş, bütün anayasaların kapalı kapılar ardında hazırlanarak yürürlüğe konulduğunu savundu.

Gençlik olarak yeni anayasayı tartışmak istediklerini anlatan Ecertaş, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Bu konuşmada, bu tartışmada tüm gençleri yanımızda görmek istiyoruz. Tüm gençlerle beraber bunu yapmak istiyoruz. Sadece bu anayasa bizim anayasamız değil. Hep beraber oturalım bu Türk bayrağının altında hangi genç varsa gelsin oturalım konuşalım sohbet edelim. Bunu tartışalım istiyoruz. Mecliste CHP uzlaşma komisyonundan kaçtı. Biz AK Partinin gençlik kolları olarak gençlik temsilcileri olarak CHP'li gençlerde, MHP'li gençler, gelin hep beraber tartışalım, oturalım, konuşalım diyoruz. Biz istiyoruz ki bu sefer postal izi değil, sivil halkın izi olsun ve halk bir anayasa yapsın."

Yeni anayasanın çok önemli olduğuna değinen Ecertaş, gençler olarak yeni anayasanın halk tarafından yapılmasını istediklerini kaydetti.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş:

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş:

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.