Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay:
"Bu bölgede hava epeyce değişmiştir. Çünkü kahrolası terör örgütünün birilerine ajanlık, uşaklık ve lejyonerlik yapmak üzere bölgemizde, ülkemizde yürütmeye çalıştığı o kirli savaş karşısında; devletimizin, hükümetimizin kararlı tutumu ile bölgemize huzur

ŞIRNAK (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, "Bu bölgede hava epeyce değişmiştir. Çünkü kahrolası terör örgütünün birilerine ajanlık, uşaklık ve lejyonerlik yapmak üzere bölgemizde, ülkemizde yürütmeye çalıştığı o kirli savaş karşısında; devletimizin, hükümetimizin kararlı tutumu ile bölgemize huzur gelmiştir." dedi.

Aktay, 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Serebiye köyü ziyaretinin ardından AK Parti Silopi İlçe Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi.

Burada partililere seslen Aktay, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkeye huzur ve refahı getireceğini, ülke yönetiminde çift başlılığın değil, tek başlılığın olmasının halka hizmet hususunda önemli olduğu belirtti.

Aktay, bölgede yürütülen terörle mücadeleye işaret ederek, "Bu bölgede hava epeyce değişmiştir. Çünkü kahrolası terör örgütünün birilerine ajanlık, uşaklık ve lejyonerlik yapmak üzere bölgemizde, ülkemizde yürütmeye çalıştığı o kirli savaş karşısında; devletimizin, hükümetimizin kararlı tutumu ile bölgemize huzur, sükunet ve istikrar gelmiştir." değerlendirmesinde bulundu.

Bazı Avrupa ülkelerinin Türk Bakanlarına yönelik tavırlarına değinen Aktay, bütün terör örgütleri mensuplarının Avrupa'da rahatça dolaşabildiğine dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Maalesef dost bildiklerimiz Avrupa Birliği ülkeleri terörle mücadele konusunda bizi yalnız bıraktılar. Hem FETÖ ile hem de PKK ile mücadelede bizi yalnız bıraktılar. Her çeşit terörle mücadelede, darbelere, demokrasiye karşı bizim huzur mücadelemizde bizi yalnız bırakmış oldular ve aslında bir şeyi de ortaya koydular, deşifre etmiş oldular. Aslında bu darbecilerle, bu teröristlerle işbirliği içerisinde olduklarını da ortaya koydular."



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.