Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş:
"Hala o hırslarını bitiremeyenler, darbede başarılı olmayanlar Avrupa ülkelerini devreye sokmak suretiyle hareket ediyorlar"- "Bugün Avrupa ülkelerinin bazılarında Türkiye'ye beslenen bu kin ve düşmanlık bilesiniz ki geçmişte dedelerimize karşı yapılan ve

AYDIN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "Hala o hırslarını bitiremeyenler, darbede başarılı olmayanlar Avrupa ülkelerini devreye sokmak suretiyle hareket ediyorlar. Bugün Avrupa ülkelerinin bazılarında Türkiye'ye beslenen bu kin ve düşmanlık bilesiniz ki geçmişte dedelerimize karşı yapılan ve bu topraklardan Türk milletini silmek için düzenlenen haçlı ordularının yapmaya çalıştığının benzeridir." dedi.

Ataş, Söke ve İncirliova ilçelerindeki programlarının ardından partisinin Efeler Gençlik Kolları Başkanlığınca kültür merkezinde düzenlenen "Genç Kürsü" programına katıldı.

Partisinin iktidarda olduğu dönemlerde önemli işlere imza attığını belirten Ataş, "AK Parti iktidarı döneminde, istikrarlı dönemi yakalayan, ülkemiz için gerek sağlıkta gerek eğitimde, ekonomide, dış politikada gerekse de milli savunma gibi her alanda çok ciddi hizmetlerin altına imza atmış bir kadro olarak tarihe geçeceğiz inşallah." ifadesini kullandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı milletin önemli bir zafer ortaya koyduğunu vurgulayan Ataş, şöyle konuştu:

"Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki bu ülkeyi, hainlerden yeniden kurtardık ve yeniden kurtuluş savaşının mücadelesini verdik. Çanakkale'de verdiğimiz Kurtuluş Savaşı'nın mücadelesini verdik. Bundan dolayı milletimize teşekkür ediyoruz. Hala o hırslarını bitiremeyenler, darbede başarılı olmayanlar Avrupa ülkelerini devreye sokmak suretiyle hareket ediyorlar. Bugün Avrupa ülkelerinin bazılarında Türkiye'ye beslenen bu kin ve düşmanlık bilesiniz ki geçmişte dedelerimize karşı yapılan ve bu topraklardan Türk milletini silmek için düzenlenen haçlı ordularının yapmaya çalıştığının benzeridir. Yeniden Türkiye'ye karşı hilal ve haçın mücadelesini başlatmak istiyorlar. Yapılmak istenen budur."

Ataş, anayasa değişikliğine ilişkin 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında milletin doğru karar vereceğinden emin olduklarını anlattı.

"İşte biz 94 yıllık cumhuriyet tarihi içerisindeki iktidarlar döneminde Türkiye'ye yaşatılan o kaos dönemlerini, koalisyon dönemlerini, istikrarsız süreçleri bitirmek için cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini milletimizin önüne getirdik." diyen Ataş, "Bugüne kadar milletimiz nasıl doğru kararlar verdiyse, ülkemiz her dara düştüğünde nasıl ki güvendiği liderlerin peşinden gittiyse inanıyorum ki 16 Nisan'da da bu ülkenin geleceği için önemli bir kararı verirken de sandıklardan evetler patlayacak." şeklindeki görüşlerini dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.