Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş:
"Türkiye ya geleceğe emin adımlarla, güçlü ve kararlı bir şekilde yürümenin kararını alacak ya da eski Türkiye’deki alışkanlıkları devam ettirecek bir kararı verecek. Tercih milletimizindir"

AYDIN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 16 Nisan'ın Türkiye üzerinde plan yapmak isteyen oyun oynamak isteyenlerin oyunlarını boşa çıkaracak gün olacağını belirterek, "Türkiye ya geleceğe emin adımlarla, güçlü ve kararlı bir şekilde yürümenin kararını alacak ya da eski Türkiye’deki alışkanlıkları devam ettirecek bir kararı verecek. Tercih milletimizindir." dedi.

Ataş, partisinin Köşk İlçe Başkanlığını ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, 16 Nisan halk oylamasının önemine değindi.

Halk oylaması sürecinde ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun vatandaşa doğruları söylemediğini savunan Ataş, "Dünyada sorsalar ‘yalanı en güzel söyleyen kişi kimdir?’ Kemal Kılıçdaroğlu. Her sabah kalkıp yalan söylüyor. Neden dürüst davranmıyorsun. Neden bu ülkeye yapılmak istenen hizmetlerin önüne engel oluyorsun. Neden milletten korkuyorsun. Millete güveni olmayanın geleceği de olmaz. Milletin iradesinin üzerinde de hiçbir güç olmamıştır, olmayacak da. İşte 16 Nisan'da Vereceğimiz karar bu ülkeyi içeriden veya dışarıdan yönetmek isteyenlerin sonunun olacağı bir dönemin başlangıcı olacak." ifadesini kullandı.

Ataş, birilerinin yapılan tüm bu hizmetleri hazmedemediği için AK Parti’nin önünü kesmeye çalıştığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatına kastetmeye çalıştığını bildirdi.

Ataş, şöyle devam etti:

"15 Temmuz darbe girişiminde hain teröristler Marmaris’te niçin cumhurbaşkanımızın hayatına kastetmeye kalktılar. Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye’nin lideri değil. Tayyip Erdoğan aynı zamanda dünyadaki mazlum milletlerin de sözcüsü ve lideridir. Mazlum milletlerin sözcüsü olan bir Recep Tayyip Erdoğan’ı hazmedemiyorlar ve istemiyorlar. Bugün yapılmak istenen budur. İnadına diyoruz ki Tayyip Erdoğan bu ülkenin lideri olmaya devam edecek. Biz de bunun için çalışacağız. Biz bu ülkeye hizmetten başka bir şey yapmadık."

Türk milletinin 16 Nisan'da önemli bir karara imza atmak için sandık başına gideceğini belirten Ataş, "İşte böyle bir süreçte Türkiye üzerinde plan yapmak isteyen oyun oynamak isteyenlerin oyunlarını boşa çıkaracak gün 16 Nisan olacaktır. Türkiye ya geleceğe emin adımlarla, güçlü ve kararlı bir şekilde yürümenin kararını alacak ya da eski Türkiye’deki alışkanlıkları devam ettirecek bir kararı verecek. Tercih milletimizindir." diye konuştu.

Ataş, buradaki konuşmasının ardından ilçe merkezinde vatandaşlarla bir süre sohbet eti.

Yenipazar ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Ataş'a AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Abdurrahman Öz, İl Başkanı Ömer Özmen ve İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş eşlik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.