Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık Malatya'da

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık Malatya'da
Çalık, Darende ilçesinde parti teşkilatını, Belediyeyi ve Somuncu Baba Külliyesi'ni ziyaret etti

MALATYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya'nın Darende ilçesinde partisinin ilçe başkanlığını, Belediyeyi ve Somuncu Baba Külliyesi'ni ziyaret etti.

Çalık, AK Parti Darende İlçe Başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte bundan sonra Türkiye'nin daha aydınlık yarınlara taşımak için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini söyledi.

Çalık, 16 Nisan'da yapılan anayasa değişikliği referandumu yürürlüğe giren ve girecek olan düzenlemeler hakkında bilgi verdi.

FETÖ'nün hain darbe girişimiyle ülkeye "kara gün" yaşatılmak istendiğini anlatan Çalık, "Terör örgütlerine cevabı milletimiz verdi. 16 Nisan'da kararımızı milletimiz verdi. Demokrasimiz taçlanacak. Bir daha 27 Mayısları yaşamayacağız." diye konuştu.

Çalık ve beraberindeki Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser ve Hulusi Efendi Vakfı'nı ziyaret etti.

Somuncu Baba Külliyesi’ne ziyarete bulunan Çalık ve beraberindeki heyet daha sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.