Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:
"Teröristlerin 'hayır' dediği bir ortamda 'evet' demek ülkeyi bölmez"- "Bu bir memleket meselesi, benim memleketimin üzerinde gözü olan insanların 'hayır' dediği bir yerde ben, benim bir vatandaşımın 'hayır' demesinden üzüntü duyuyorum"

İZMİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Teröristlerin 'hayır' dediği bir ortamda 'evet' demek ülkeyi bölmez." dedi.

Hotar, Çeşme Devlet Hastanesi'nde yapımı tamamlanan palyatif bakım merkezinin açılışında, 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıyla çalıştıklarını, bu kapsamda sağlık alanında da hizmetler yaptıklarını söyledi.

Ağır hastalıklarda evde bakımın mümkün olmadığı durumlarda devreye palyatif birimlerinin girdiğini hatırlatan Hotar, 17 yataklı birimin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Yeni darbelerin yaşanmaması, ülkenin gelişim hızının kesilmemesi için istikrar ve güvenin çok önemli olduğuna dikkati çeken Hotar, şöyle konuştu:

"Küresel güçlerin temel hedefi ülkelerin IMF'den borç alması ve borçtan kurtulmamasıdır. Dünyada kendilerine belirli ülkeler bulurlar, orayı borçla harçla kendine yaşamaya bağlı ederler. Artık eskisi gibi köle ve sömürge düzeni çok yaygın olamadığı için böyle bir düzende kendi ekonomilerini ayakta tutmaya çalışırlar. İşte buna 'hayır' diyen Türkiye gibi bir ülke çıktığı zaman da Avrupa Birliği, Amerika, dünyanın en gelişmiş insan hakları örneğinde bile bir ülkenin seçimine direk müdahale edebilecek olumsuz kampanyaları başlatırlar. Bakınız sosyal medyadan dağdaki teröristler, eli kanlı katiller 'ülke bölünecek hayır verin' diye paylaşımda bulunuyorlar. Teröristlerin 'hayır' dediği bir ortamda 'evet' demek ülkeyi bölmez."

Türkiye'yi çok sevdiklerini vurgulayan Hotar, çocukların geleceği için tüm kazanımlara sahip çıkacaklarını sözlerine ekledi.

İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Behzat Özkan ise kaliteli sağlık hizmetinin mekan, akademik personel, tedarik ve bilgi vermek gibi enformasyonu olduğunu dile getirdi.

Çeşme Devlet Hastanesi Başhekimi Atıl Birol da palyatif birimini kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Hotar, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur, Özkan ve Birol hizmete giren birimin açılışını yaptı, hastaları ziyaret etti.

- "Genel seçim değil memleket meselesi"

Nükhet Hotar ve Kalkan, bir süre önce babasını kaybeden Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ı makamında ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Buradan Reis Dere Mahallesine geçen Hotar, bir kahvehaneyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. İlçenin sorunlarıyla ilgili yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

Vatandaşlardan 16 Nisan'da gerçekleşecek halk oylamasında oylanacak 18 maddeyi okumalarını isteyen Hotar, Türkiye'nin üzerinde gözü olanların hesaplarının gerçekleşmemesi adına duyarlı olunmasını istedi.

Hotar, akşam farklı sabah farklı söylemleri olan muhalefete inanmamaları gerektiğini belirterek, "Bu bir genel seçim değil, genel seçimde istediğiniz partiye oy verin, bu bir memleket meselesi, benim memleketimin üzerinde gözü olan insanların 'hayır' dediği bir yerde ben benim bir vatandaşımın 'hayır' demesinden üzüntü duyuyorum, lütfen bunu değerlendirin." ifadeleri kullandı.

Hotar daha sonra evde bakım hizmeti alan hastaları ziyaret etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.