Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:
"Yeni ürün üretmek zorundayız. Dünyaya söz söyleyecek, dünyada belki çığır açacak çocuklar yetiştirmek zorundayız. Bu sorumluluğumuz inanın bana bundan bir yıl öncesinden çok daha büyük bir sorumluluk artık. Bunu yerine getireceğimizden hiçbir şüphem yok"

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Hakikaten biz o gün bir dirilişi yaşadık. Biz o gün yeniden bir doğuşu yaşadık sanki... Neden bunları söylüyorum? Çünkü 15 Temmuz'u hiç unutmadık, hiç unutmayacağız ve söz verin bana hiç unutturmayacağız. Çünkü seneyi devriyesi yaklaşmakta ve daha dün gibi yaşadığımız acılar hakikaten yüreğimizde çok taze." dedi.

Karaaslan, Anakent İş Merkezi'nde Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar öncesi katılımcılarla bir araya gelen Karaaslan, davete katılan şehit aileleriyle bir süre sohbet etti.

Gönül sofralarında vatandaşlarla bir araya gelmenin büyük mutluluk olduğunu dile getiren Karaaslan, geçen yıl 14 Temmuz'da Dede Korkut Şenlikleri için Bayburt'ta olduklarını ancak bir gün sonra 15 Temmuz gibi bir ihanetle karşılaştıklarını anımsattı.

Vatan hainlerinin böylesine kanlı bir plan yapacağının kimsenin aklına gelmeyeceğini ifade eden Karaaslan, "Hamdolsun bugün yine buradayız. Bugün yine biriz ve beraberiz. Eskisinden daha güçlü olarak buradayız." dedi.

Her şerde bir hayır olduğuna inandıklarını vurgulayan Karaaslan, şöyle konuştu:

"Rabbimin bize verdiği, yaşattığı her şey de bir hayır olduğuna inanıyoruz. Kimi zaman anlayabiliyoruz. Kimi zaman kuluz o an için anlayamıyoruz. Ama Rabbimin bizler için ne hayırlar yarattığını zaman içinde görüyoruz. Hakikaten biz o gün bir dirilişi yaşadık. Biz o gün yeniden bir doğuşu yaşadık sanki... Neden bunları söylüyorum? Çünkü 15 Temmuz'u hiç unutmadık, hiç unutmayacağız ve söz verin bana hiç unutturmayacağız. Çünkü seneyi devriyesi yaklaşmakta ve daha dün gibi yaşadığımız acılar hakikaten yüreğimizde çok taze. Öncelikle şehitlerimize rahmet dilemek istiyorum. Dün çok mübarek bir geceyi hep beraber yaşadık. Ben inanıyorum ki tıpkı bu gönül sofralarında buluştuğumuz gibi dün biz aynı zamanda dualarda buluştuk. Vatanımız için, memleketimiz için, bayrağımız için, şehitlerimiz için ortak geleceğimiz için bu birlikte yaşadığımız vatan yaptığımız bu toprakların geleceği için hep birlikte dua ettik."

Karaaslan, bu ülke için çok çalışıp üretmek zorunda olduklarını ifade ederek, "Yeni ürün üretmek zorundayız. Dünyaya söz söyleyecek, dünyada belki çığır açacak çocuklar yetiştirmek zorundayız. Bu sorumluluğumuz inanın bana bundan bir yıl öncesinden çok daha büyük bir sorumluluk artık. Bunu yerine getireceğimizden hiçbir şüphem yok." ifadesini kullandı.

Programa, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, AK Parti Samsun il Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve davetliler takıldı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.