Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:
"2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları gibi büyük bir organizasyonu sorunsuz ve huzur içerisinde geçirmemizi sağlayan başta Sayın Valimiz Osman Kaymak olmak üzere güvenlik güçlerimizi ve emeği geçen tüm kurumlarımızı kutluyorum"

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları gibi büyük bir organizasyonu sorunsuz ve huzur içerisinde geçirilmesini sağlayan başta Vali Osman Kaymak olmak üzere güvenlik güçleri ve emeği geçen kurumları kutladı.

Samsun Valisi Osman Kaymak'ı makamında ziyaret eden Karaaslan, 97 ülkeden 3 binin üzerinde sporcunun katılımı ile dünyanın en büyük üçüncü spor organizasyonu olan 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda 46 madalya kazanan işitme engelli sporculara teşekkür etti. Karaaslan, şunları kaydetti:

"Böyle büyük bir organizasyonu sorunsuz ve huzur içerisinde geçirmemizi sağlayan başta Sayın Valimiz Osman Kaymak olmak üzere güvenlik güçlerimizi ve emeği geçen tüm kurumlarımızı kutluyorum. Sayın valimiz ile güzel şehrimiz Samsun'un potansiyelleri, devam eden projelerimiz ve hızla çözüm bekleyen konular üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Valimizin tecrübesi ile Samsun için hayırlı işlere imza atacağına inanıyor, kendisine yeni görevlerinde başarılar diliyorum."

Karaaslan'a teşekkür eden Vali Kaymak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çiğdem Karaaslan'a ziyareti sırasında AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel de eşlik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.