Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:
"Millet bu partiyi kurduysa biz sadece tabelasını astıysak ne yapmamız lazım? Millete, yani asıl sahibine kapılarını sonuna kadar açmamız lazım. İşte bu dönemde bunu hayata geçireceğimiz daha dinamik, daha aktif, gerçekten hem elimizdekinin kıymetini bile

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Millet bu partiyi kurduysa biz sadece tabelasını astıysak ne yapmamız lazım? Millete, yani asıl sahibine kapılarını sonuna kadar açmamız lazım. İşte bu dönemde bunu hayata geçireceğimiz daha dinamik, daha aktif, gerçekten hem elimizdekinin kıymetini bilen hem de aynı zamanda bunu geleceğe taşıyacak olduğumuzu bilen bir ekip ruhuyla hareket etmemiz gerekiyor." dedi.

Karaaslan, kongre çalışmaları kapsamında Samsun'un Bafra, Yakakent, Alaçam ve 19 Mayıs ilçelerinde parti teşkilatlarıyla bir araya geldi.

AK Parti'nin ortaya koyduğu işler bakımından Türkiye'nin umudu haline geldiğini ifade eden Karaaslan, bu nedenle parti üyelerinin sorumluluğunun büyük olduğunu dile getirdi.

Türkiye'de artık yüzde 40'larla iktidar olmanın mümkün olmadığını hatırlatan Karaaslan, "Artık çıta çok yükseldi. Biz iktidara gelmek istiyoruz. Çünkü bu Türkiye için çok hedefimiz var. Yapmak istediğimiz daha çok iş var diyoruz. Bizim hepimizin ortak bir gayesi var. O da bu çatı altında bu memlekete hayırlı işler yapan ekibin bir parçası olmak." diye konuştu.

Yeni dönemde, kuruluş ilkelerine ve felsefelerinde olan her şeye geri dönmeleri gerektiğini vurgulayan Karaaslan, şöyle devam etti:

"Sayın Cumhurbaşkanımız bu partiyi kurarken ne söyledi? Dedi ki 'Bu partiyi millet kurdu, biz sadece tabelasını asıyoruz. Milletin partisi burası.' Ne diyoruz artık biz? Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan diyoruz. Orada tanımladığımız tek devletin içinde bütün farklılıklarıyla bütün zenginlikleriyle ama tek millet olmanın idrakiyle birlikte tanımladığımız bir manifesto niteliğinde bir söylemi var Sayın Cumhurbaşkanımızın. O zaman millet bu partiyi kurduysa biz sadece tabelasını astıysak ne yapmamız lazım? Millete, yani asıl sahibine kapılarını sonuna kadar açmamız lazım. İşte bu dönemde bunu hayata geçireceğimiz daha dinamik, daha aktif, gerçekten hem elimizdekinin kıymetini bilen hem de aynı zamanda bunu geleceğe taşıyacak olduğumuzu bilen bir ekip ruhuyla hareket etmemiz gerekiyor. Biz bu davayı günlük tartışmalara hapsedemeyiz. Biz bu davayı günübirlik siyasi çekişmelere malzeme yapamayız."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.