AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:
"Bir yandan sevgi evleri, bir yandan huzur evleriyle diğer yandan engelli yaşam merkezleriyle sizlerin emrinizdeyiz"

MANİSA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Bir yandan sevgi evleri, bir yandan huzur evleriyle diğer yandan engelli yaşam merkezleriyle sizlerin emrinizdeyiz." dedi.

Laleli Mahalle Muhtarı Bedriye Pehlivan tarafından Manisa Polisevi'nde düzenlenen 'Engelli ağaç kardeşliği' programına katılan Özdağ, AK Parti iktidarı döneminde engellilere yönelik önemli projelerin hayata geçirildiğini belirtti.

Manisa'nın da içinde bulunduğu 4 pilot ilde yapılacak engelli yaşam merkezlerinde sona gelindiğini anlatan Özdağ, "Evinde engelli olan ailelerimiz, pazara gidemiyorlar, komşuluk ilişkileri zayıflıyor gidemiyorlar, veya herhangi bir cenaze ya da düğüne gidemiyorlardı. Manisa'da son aşamaya geldik, ihalesini yaptık. Misafirliğe giderken, şehir dışına çıkarken engelli çocuklarınızı buraya bırakabileceksiniz." diye konuştu.

Herkesin potansiyel engelli adayı olduğunu vurgulayan Özdağ, öğretmen, doktor, medya mensubu ve sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulunarak bu konuda farkındalık yaratacak çalışmaların yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Özdağ, "İyi bir hükümet var. 14 senedir icraatta bulunan bir AK Parti iktidarı var. Engellilere maaş veriyoruz, bakım ücreti veriyoruz, engellilerin kullanmış oldukları araç ve gereçleri ücretsiz veriyoruz. Bir yandan sevgi evleri, bir yandan huzur evleriyle diğer yandan engelli yaşam merkezleriyle sizlerin emrinizdeyiz." ifadesini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.