AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki:
"(PKK terör örgütü tuzaklarına ilişkin) Dünya, böyle bir kalleşliğe hiç rastlamadı. Çanakkale'de savaştığımız adamlar düşmandı ama adamdı, bunlar gibi şerefsiz, namussuz kalleş değildi"- "Bugün eli kolu kanlı katillere destek verenler yarın yanıldıklarını

KAYSERİ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, PKK terör örgütünün kurduğu tuzaklara ilişkin, "Böyle bir kalleşliğe hiç rastlamadı dünya. Çanakkale’de savaştığımız adamlar düşmandı ama adamdı, bunlar gibi şerefsiz, namussuz kalleş değildi" dedi.

Özhaseki, Kocasinan Belediyesi tarafından Yamula Barajı kenarındaki Kuşçu Mahallesi'nde düzenlenen Çanakkale şehitlerini anma programına katıldı.

Çanakkale'de şehit olanları rahmetle andıklarını dile getiren Özhaseki, ülkenin birlik ve beraberliğine kast eden düşmanların, geçmişte olduğu gibi günümüzde mağlup edildiğini bildirdi.

Özhaseki, devletin Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da büyük yatırımlar yaptığını belirterek, "Ellerine silah almayı gerektirecek, kalleşlik yapmalarını gerektirecek bir tek sebep kalmadı. Bunca iyiliğe, devletin orada pozitif ayrımcılıkla hizmet etmesine, iş yapmasına rağmen birileri ellerinde silah alıp dağa çıkıyorsa dünyanın en kahpe adamı bunlar, en şerefsiz adamı bunlar, en namussuz adamı bunlar. Gerektiği cevabı elbette ki alıyorlar." diye konuştu.

PKK'ya yönelik operasyonların kararılıkla sürdüğünü vurgulayan Özhaseki, şunları ifade etti:

"Emin olun 3 dakikalık işleri var. Topa tutarsınız hepsini gebertir geçer gidersiniz ama içinde sivil var, çocuk var. Kendileri bazılarını esir gibi tutuyorlar. Onlara 'bir şey olmasın' diye bizim oradaki kardeşlerimiz milim milim gidiyorlar ve her bir evde tek tek arama yaptıktan sonra evi indiriyorlar. Bu hassasiyeti biliyorlar ya şerefsiz, namussuzlar, tuzaklar kuruyorlar. Kapının girişine, buzdolabının kapağına, sıvanın içerisine bomba koyuyorlar. Kuran-ı Kerim'in içerisine bomba koyup yere atmışlar. Onu gören bir Müslüman ne yapar, koşar onu başına alıp sonra yüksek bir yere yerleştirir. Bizim oradaki mehmetçiğimiz, polisimiz koşup onu yerden aldığında bomba patlıyor. Dünya, böyle bir kalleşliğe hiç rastlamadı. Çanakkale'de savaştığımız adamlar düşmandı ama adamdı, bunlar gibi şerefsiz, namussuz kalleş değildi."

- "Gecekondularda otur da senin alnında öpeyim"

Özhaseki, ülkedeki huzuru bozmaya çalışanların gerektiği cezayı çekeceğini aktardı. Özhaseki, şöyle devam etti:

"Peki bu arada meclistekilere ne demeli. Bir taraftan seçilip yemin edeceksin sonra gelip burada onların güya hakkını savunacaksın. Haydi, çocuğunu gönder de savaşsın orada. Diyarbakır’da, Sur'da gecekondularda otur da senin alnında öpeyim. En lüks yerde oturacaksın, en lüks arabaya bineceksin, çocuğunu kolejlere vereceksin sonra dağdakine de gaz vereceksin. Böyle bir insafsızlık yok."

HDP'yi de eleştiren Özhakesi, şunları kaydetti:

"Beyaz Türkler keyifleri yerinde viskisini yudumlarken HDP’nin kerametlerinden bahsediyorlardı. Allah ıslah etsin bunları. Allah izam versin, insaf versin, gözlerini açsın başka ne diyelim. Kayseri’de bile dindar bildiğimiz bir grubun adamları HDP’ye oy vermeliyiz diye ortalıkta gezdiler. Bunlar Allah'a hesabını veremezler orada tek bir evladımızın döktüğü tek bir damla kanın hesabını vermezler. Hiçbir şey adına, kendi hocaları adına cemaatleri adına, davaları adına asla böyle bir şey söyleyemezler bunun da hesabını vermezler. Bugün eli kolu kanlı katillere destek verenler yarın yanıldıklarını anlayacaklar ama iş işten geçecek."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki:

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.