AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz:

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz:
"Anamuhalefet partisi her ne kadar bu süreci tıkama çabası içerisine girse de AK Parti olarak anayasa çalışmalarını aksatmadan devam ettireceğiz. Tüm engellemelere rağmen yeni anayasayı yapacağız. Milletin iradesi galip gelecek"

AKSARAY (AA) - AK Parti TBMM Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, anamuhalefet partisinin her ne kadar süreci tıkama çabası içerisine girse de AK Parti olarak anayasa çalışmalarını aksatmadan devam ettireceklerini belirterek, "Tüm engellemelere rağmen yeni anayasayı yapacağız. Milletin iradesi galip gelecek" dedi.

İnceöz, yaptığı yazılı açıklamada, yeni anayasa yolunda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Hükümet olarak milletin kendilerine yüklediği sorumluluğun farkında olduklarını vurgulayan İnceöz, üzerine sorumluluk almayan ve masadan kaçanlara milletin gerekeni yapacağını kaydetti.

Anamuhalefet partisinin daha işin başında Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nu terk ederek yeni anayasaya giden yolu tıkama gayretine düştüğünü, milletin iradesine sırtını döndüğünü aktaran İnceöz, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Anamuhalefet partisi her ne kadar bu süreci tıkama çabası içerisine girse de AK Parti olarak anayasa çalışmalarını aksatmadan devam ettireceğiz. Tüm engellemelere rağmen yeni anayasayı yapacağız. Milletin iradesi galip gelecek. 12 Eylül darbe anayasası ruhu, CHP'de varlığını devam ettiriyor. CHP ile darbe yeni bir boyut kazanmış, darbe ruhu CHP eliyle tekrar hayat bulmuştur. Biz 'darbe ruhunu Meclisten tamamen atalım, yeni anayasa ile özgür ve demokratik bir ruh oluşturalım' dedik. Görünen o ki CHP bizi yanlış anlamış. 'Darbe ruhu varlığını devam ettirsin' diye çalışıyorlar."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.