AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz:

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz:
"Türkiye, bugün girdiği yedi düvelle mücadeleden, inşallah milletimizin hayır duası, desteği, kardeşliği, birliğimiz ve inancımızla beraber galip gelecektir. Türkiye'nin dünyada yükselen ilerleyişini durduramayacaklar"

AKSARAY (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, "Türkiye, bugün girdiği yedi düvelle mücadeleden, inşallah milletimizin hayır duası, desteği, kardeşliği, birliğimiz ve inancımızla beraber galip gelecektir. Türkiye'nin dünyada yükselen ilerleyişini durduramayacaklar." dedi.

İnceöz, Aksaray Şammaz Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de son 40 yıldır terör örgütü PKK ile mücadele edildiğini söyledi.

Özellikle 7 Haziran seçimlerinden sonra, 20 Temmuz itibarıyla Türkiye genelinde terör konusunda çok ciddi tırmanış yaşandığını ifade eden İnceöz, "Bugün çok haklı ve meşru müdafaayla ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin birlik ve beraberliğine, istikbaline ve istiklaline karşı silah doğrultanlarla çok ciddi bir mücadele veriyoruz. Halkımıza ve ülkemizin geleceğine silah doğrultanlara karşı mücadelemiz sonuna kadar, terör unsurları ülke topraklarımızı terk edene kadar kararlı bir şekilde devam edecektir." diye konuştu.

Türkiye'nin 40 yıldır verdiği mücadelenin bu günlerde hat safhada olduğunu anlatan İnceöz, bunun, haklı, hukuki, meşru ve siyasi her türlü argümanlarıyla yapılan bir mücadele olduğunu dile getirdi.

İnceöz, "Elinde silah varsa, ülkenin istikbaline, istiklaline, milletin geleceğine, 78 milyonun kardeşliğine bu silahı doğrultuyor, hendekler açıyorsa, oradaki seçilmişler o bölge insanımızın değil, teröristlerin ve terör örgütlerinin sözcüsü oluyorsa, elbette ki buna karşı bir mücadele verilmeli." dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kadim bir devlet olduğunu vurgulayan İnceöz, "Bugün iktidar olan hükümetimiz de bu sorumluluğun, oradaki her bir vatandaşımızın hakkını savunma sorumluluğunun içerisindedir. Ülkemizin geleceğini, birlik ve beraberliğini koruma ve muhafaza etme sorumluluğu içerisinde, her hukuk devletinin, her normal devletin, ülkenin alması gereken tedbirler ve önlemler, bu mücadelenin içerisindedir." ifadelerini kullandı.

İnceöz, 17 ve 25 Aralık operasyonlarının seçilmiş hükümete karşı siyasi suikast girişimi olduğuna işaret etti.

O günden itibaren, terör örgütleriyle mücadelenin yanında "paralel" denilen çeteyle de karşı karşıya bulunduklarını gördüklerini belirten İnceöz, şunları kaydetti:

"Elinde kiminin kalem, kiminin başka argümanları olduğu bir terör örgütüyle de bugün mücadelemizi sürdürmekteyiz. Aksaray'da da paralel yapıyla ilgili önemli operasyonlar yapıldı. Türkiye, bugün girdiği yedi düvelle mücadeleden, inşallah milletimizin hayır duası, desteği, kardeşliği, birliğimiz ve inancımızla beraber galip gelecektir. Türkiye'nin dünyada yükselen ilerleyişini durduramayacaklar."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.