Ak Parti Grup Başkanvekili Turan:

Ak Parti Grup Başkanvekili Turan:
"Çanakkale'miz her zaman vatanına, milletine sahip çıkmıştır. Biz bu toprakları seviyoruz, buraya aşığız. İnanıyoruz ki 16 Nisan'da Çanakkale bizim sevgimize güçlü bir şekilde 'Evet' diyerek karşılığını verecektir"

ÇANAKKALE (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Çanakkale'miz her zaman vatanına, milletine sahip çıkmıştır. Biz bu toprakları seviyoruz, buraya aşığız. İnanıyoruz ki 16 Nisan'da Çanakkale bizim sevgimize güçlü bir şekilde 'Evet' diyerek karşılığını verecektir." dedi.

Referandum çalışması kapsamında Çanakkale'ye gelen Turan, AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ ve Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu ile Esenler Mahallesi'nde ziyaretlerde bulundu. Burada seçim irtibat bürosunu da ziyaret eden Turan, vatandaşlarla görüşerek, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Güçlü ve yeni Türkiye için Çanakkale'den rekor düzeyde 'Evet' beklediklerini ifade eden Turan, "Çanakkale'miz her zaman vatanına, milletine sahip çıkmıştır. Biz bu toprakları seviyoruz, buraya aşığız. İnanıyoruz ki 16 Nisan'da Çanakkale bizim sevgimize güçlü bir şekilde 'Evet' diyerek karşılığını verecektir." diye konuştu.

Anayasa değişikliğinin bir kesim tarafından kafa karıştırır hale getirilmeye çalışıldığını anlatan Turan, şunları söyledi:

"Tutturmuşlar bir 'Fesih yetkisi var, diktatörlük geliyor.' Hangi diktatörün karşılıklı fesih yetkisi ve görev süresi var? Yeni sistemde Cumhurbaşkanı Meclisi feshettiği zaman kendini de feshetmek zorunda kalıyor. 5+5 yıl süresi var. Bunlar anayasa değişiliğini okumuyorlar. Milleti kandırabileceklerine inanıyorlar."

Bülent Turan, çıkışta vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.