Uğur Özteke

Uğur Özteke

AK Parti İl Teşkilatı’nın başaramadığı…

AK Parti İl Teşkilatı’nın başaramadığı…

Aman yazımızın başlığına bakıp da bizi hemen “Pazar Pazar bari şu tatil gününde siyaset yapma” diye eleştirmeyin.

AK Parti yönetimindeki dostlarımız da sakın ola alınganlık göstermesin.

Bugünlerde şehirde cumartesi pazar oldu mu ister yaya olun, ister direksiyonda. Hatta isterseniz evinizde odanızda oturur halde olun.

Ama asla düğün konvoylarının insanı çıldırtan, yoldan çıkartan magandalığından kendinizi kurtaramazsınız.

İşte bunu en iyi bilenlerden bir kesim de AK Parti yönetiminde yer alan dostlarımızdı. Yanılmıyorsam iki yıl filan oldu. Belki de olmadı. Bir yaz akşamı dahası gecesi Lalebahçe tarafında o günlerde parti yönetiminin etkin ve aktif isimleri ile çayımı içiyor kuru yemişimizi yiyor ama şehri konuşuyorduk.

Dahası ben konuşuyordum.

Niye?

Çünkü şehri bu insanlar dolaylı ya da dolaysız yönetiyorlardı. Her olumsuz durumu direkt olarak en yetkili isme bildiriyorlar ortak olarak da çözüm yıllarını arıyorlardı.

İşte o sohbet sırasında laf döndü dolaştı biraz da benim lüzumsuzluğumdan, “Şehir merkezinde sade vatandaşı rahatsız eden hatta kazalara neden olabilen bu düğün konvoylarındaki lakaytlığa çare bulmuyorsunuz? Bunu önlemek bu kadar zor mu? Yoksa siz de düğünlerinizi böyle mi yapıyorsunuz? Sizler örnek insanlar iken düğün dernek işi devreye girince siz de mi aynısınız?” diyerek damarlarına basmaya başladım.

Veee o gece ilerleyen saatlerde kulakları çınlayasıca dostlarımız önce sosyal medyada çok etkili bir kampanya başlatıverdiler. Ardından da işi Emniyet’e kadar götürdüler. Sonrasında da Başkanlarımız “Düğün konvoylarındaki kuralsızlığa hayır” kampanyalarından söz edip demeçler verdiler.

……

O günlerde biraz olsun bu magandalık rayına girmiş gibiydi.

Ve o günler her zamanki ve her konuda olduğu gibi meltem gibi geçiverdi ve biz yine kaderimiz ile baş başa kaldık.               

Artık cuma akşamlarından başlayarak pazar gece yarısına kadar, “Allah bizleri bu kepazelikten korusun. Birileri sevinirken inşallah birileri ağlamaz” diye dua etmekten başka çaremiz kalmamış durumda.

Tabii bir de işin havai fişek durumu var. Çözülemeyen o korkunç cinayetleri bile peynir ekmek yeme kolaylığı içerisinde çözen emniyetimiz, yolun ortasında dahası kaldırımda dahi havai fişek patlatan silah şov yapanlara niye bu kadar toleransla bakar onu da anlayabilmiş değilim.

Bugün tatil.

Kimseyi üzmeyeceğim. İnanın hiç kimseye de kızmıyorum.

Bütün kabahat bende.

Bütün kusur bizde.

Ne olur bizi affedin. Hakkınızı helal edin.

……….

İnsanı çıldırtan korna sesleri olmayan, yol kesen, üç şeridi dahi kapatan düğün konvoyları olmayan, otururken sizi çoluğu çocuğu korkutan, hoplatan havai fişek gösterilerinin olmadığı güzel günler hep sizlerin olsun.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Murdar bir halden, muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilik ise, her namuslu insan gericidir

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Eleştirdiğimiz konuları kendimiz yapmadığımız zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR