Murat Güzel

Murat Güzel

AK Parti ile “Birlikte Konya”

AK Parti ile “Birlikte Konya”

Önceki akşam AK Parti İl Başkanı Musa Arat beyin davetiyle AK Parti il teşkilatının Dedeman Otel’de düzenlediği “Birlikte Konya’yız” programına katıldım.

Basına kapalı gerçekleştirilen programda AK Parti’nin 22., 23. Ve 24. Dönem milletvekillerinin yanısıra önümüzdeki Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde aday gösterdiği isimler, eski il başkanları, yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe başkanları ve belediye başkanları, gençlik kolları, kadın kolları üyeleri hazır bulundu. Tahminen 700 kişi vardı salonda.

Eski il başkanlarından katılmayan tek isim Mustafa Çevik olurken, eski milletvekillerinden Abdullah Çetinkaya, Hüsnü Tuna, Muharrem Candan, Sami Güçlü gibi isimleri de salonda göremedim.

Mehmet Ali Arlı, Muhsin Aydın, Önder Arslan, Tamer yiğit, Mehmet Önal, Mehmet Ali Algül ile aynı masada oturdum program boyunca.

akp2.jpg

İl Başkanı Musa Arat, kongre sonrası gündemin epey yoğun geçmesi dolayısıyla eski yöneticilere yönelik bir ihmalleri olduğunu söyleyerek başladığı konuşmasında “kardeşlik hukuku1” çerçevesinde hoş görülmeyi de talep etti.

Eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Halil Ürün beyin konuşması esnasında ise salon dışında sigara molasındaydık.

Faruk Dügen, Suat Altınsoy, M. Akif Göksu, Ertuğrul Uslu, Ahmet Şenyiğit, Ercan Altıntaş, İsa Akgül, Mehmet Ali Orak, M. Sami Aldur, Ahmet Elden, Nedim Selek ve daha birçok dostla hasret giderdik.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış’ın danışmanlığını sürdüren Ahmet Şenyiğit’in Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’nun özel kalem müdürlüğü görevini üstlendiğini öğrendik. Hayırlı olsun bu yeni görevi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Muhammed Ali Orak’ın ise tarih alanında yüksek lisans yapaya başladığını da bu vesileyle öğrendik. Fütüvvet teşkilatının kurucusu Abbasî halifesi Nasır Lidinillah hakkında konuştuk biraz Muhammed Ali Orak’la.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ile ise seçim öncesi değil, sonrası kbir araya gelmek üzere sözleştik.

Sonuçta genel seçimlere 3 gün kala AK Parti il teşkilatının Konya genelinde önemli bir atağa geçtiğini, derlenip toparlanma sürecine girip çalışmalarındaki tempoyu giderek artırdığını gördük.

Hayırlı olsun…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Murat Güzel Arşivi
SON YAZILAR