Ak Parti İstanbul İl Başkanlığını İşgal Girişimi Davası

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığını İşgal Girişimi Davası
Bugünkü duruşmada AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci dahil 4 kişi tanık sıfatıyla dinlendi

İSTANBUL (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında AK Parti İstanbul İl Başkanlığının işgal girişimine ilişkin 14'ü tutuklu 75 sanığın yargılandığı davanın 11. duruşmasında AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci dahil, 4 kişi tanık sıfatıyla dinlendi.

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada 6 tutuklu sanık ile tarafların avukatları hazır bulundu. Tutuklu 3 sanığın da SEGBİS'le bağlandığı duruşmanın öğleden önceki bölümünde AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, tanık sıfatıyla ifade verdi.

İfade işleminin ardından duruşmaya öğlen arası verildi. Aradan sonra darbe girişimi sırasında partide güvenlik görevlisi olarak çalışan 2 kişi ile bir koruma memurunun tanık sıfatıyla ifadeleri alındı. Tanıklar, olay anına ilişkin görgülerini anlatarak avukatların sorularına cevap verdi.

Mahkeme heyeti, beyanların alımlarına ara vererek duruşmayı yarına erteledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.