AK Parti İzmir Milletvekili Dağ:

AK Parti İzmir Milletvekili Dağ:
"HDP'nin, 'Savaşa Karşı Barış' mitingi, yansıtma hastalığının en net örneklerinden biridir. Hastalık bulgularını içeren Demirtaş, bir an önce tıbbi yardım almalı"

TBMM (AA) - AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, HDP'nin, "Savaşa Karşı Barış" mitinginin, yansıtma hastalığının en net örneklerinden biri olduğunu belirterek, "Bu hastalık bulgularını içeren HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, bir an önce tıbbi yardım almalıdır" dedi.

Dağ, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, acı ve şiddet çığırtkanlarının, her zamanki gibi 'barış' kelimesi üzerinden, akıllarınca siyaset üretmeye devam ettiğini söyledi.

HDP'nin dün "Savaşa Karşı Barış" mitinginin, yansıtma hastalığının en net örneklerinden biri olduğunu ifade eden Dağ, patolojik bir vaka olan bu durumun, tedavi edilmediği takdirde kişiye ve topluma zarar verdiğini belirtti.

Dağ, "hastalık bulgularını içeren HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, bir an önce tıbbi yardım alması" gerektiğini vurgulayarak, "Çünkü terör örgütleriyle sırt sırta verdiğini itiraf edip daha sonra hükümeti terör örgütleriyle işbirliği içerisinde diye suçlamanın bir başka açıklaması olamaz" dedi.

Türkiye partisi söylemleriyle kurulan HDP'nin, gelinen nokta itibariyle Kandil'in basın bürosuna dönüştüğünü belirten Dağ, HDP ve Demirtaş'ın söylemlerinin tek amacının, DAEŞ terörü üzerinden PYD terörünü meşrulaştırma çabaları olduğunu ifade etti.

Dağ, "Cani taziyeleriyle gurur duyanların ağızlarındaki barış kelimesine bu milletin ihtiyacı yok" diye konuştu.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.