Ak Parti Kadın Kolları Ve Gençlik Kolları Vefa İftarı

Ak Parti Kadın Kolları Ve Gençlik Kolları Vefa İftarı
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Çam:-"Ailenin ve toplumun direği olan kadınlarımızı her alanda destekleyeceğimize, geleceğe güçlü nesiller yetiştirecek kadınlarımız için çalışacağımıza, sadece Anadolu'daki değil, gönül coğrafyamızdaki tüm mazl

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, "Ailenin ve toplumun direği olan kadınlarımızı her alanda destekleyeceğimize, geleceğe güçlü nesiller yetiştirecek kadınlarımız için çalışacağımıza, sadece Anadolu'daki değil gönül coğrafyamızdaki tüm mazlumların yanında olmaya devam edeceğimize söz veriyoruz." dedi.

Çam, AK Parti Kadın Kolları ile Gençlik Kollarınca Altındağ Kültür Sarayı'nda düzenlenen "Vefa İftarı"nda yaptığı konuşmada, AK Parti 2002'de kurulduğunda Türk kadınının, Kurtuluş Savaşı'ndan sonra, yeniden ve aktif bir şekilde ülkesi için çalışma, Türkiye'nin geleceğini inşa etme fırsatı yakaladığını söyledi.

"Bağımsızlık mücadelemizden sonra millet ve ümmet için yeni bir mücadeleyi vermek, biz AK Parti̇li̇ kadınlara nasip oluyordu." diyen Çam, bu mücadelede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kadınları "siyasetin öznesi" olarak gördüğünü, yüreklendirdiğini ve kadınlara destek verdiği dile getirdi.

Tek maddi varlığı olan kolundaki altın bileziğini çıkarıp inandığı davanın temellerini atan, isimsiz kahraman kadınların taşıdığı manevi ruhla çalıştıklarını ifade eden Çam, "AK kadınlar olarak bize verilen her görevi, eksiksiz yerine getirme gayreti içinde olduk. Yüksünmeden, bıkmadan, gücümüzün son noktasına kadar caddelerin, sokakların, evlerin en çok ağırladığı misafirler bizler olduk." dedi.

Çam, kadınların 15 Temmuz'da tanklara karşı durduğunu, eli silahlı hainlerden korkusuzca hesap sorduğunu hatırlatarak, "Bu davanın kadınları, o gece Başkomutanımızın çağrısı gelmeden, parti binalarına giderek ışıkları ilk yakanlardı." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yeniden aynı çatı altında yürüyecek olmanın sevincini yaşadıklarını vurgulayan Çam, Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildiğinde yaptığı konuşmada Kadın Kollarına verdiği önemi tekrarladığını anımsattı.

Çam, sözlerine şöyle devam etti:

"Artık, dava bilinci ve ruhu ile 2019 için çalışma vaktidir. AK Parti Kadın Kolları olarak, omuzlarınızdaki yükü azaltmak için durmadan çalışacağımıza, bugüne kadar olduğu gibi ara vermeden çat kapı ziyaretlerimize devam edeceğimize, bizi yanlış bilenlere doğruları anlatacağımıza, kendimizi sürekli yenileyeceğimize ve toplumun hiçbir kesimini ihmal etmeden, kadınlarımızın gönlünü fethedeceğimize, ailenin ve toplumun direği olan kadınlarımızı her alanda destekleyeceğimize, geleceğe güçlü nesiller yetiştirecek kadınlarımız için çalışacağımıza, sadece Anadolu'daki değil gönül coğrafyamızdaki tüm mazlumların yanında olmaya devam edeceğimize huzurlarınızda söz veriyoruz."

- "Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır"

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş da konuşmasında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın "Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır" sözlerini hatırlatarak gençlerin bugüne kadar siyasetin en önemli öznelerinden biri yapıldığını belirtti.

Ecertaş, Gençlik Kollarından yetişmiş üç genel başkan yardımcısı, 11 MKYK üyesi, 27 milletvekili, 12 ana kademe il başkanı, 70'ten fazla ana kademe il başkan yardımcısı ve 300'den fazla il yönetim kurulu üyesi bulunduğunu kaydetti.

AK Parti'nin kendi kadrolarını yetiştirip siyasette onları söz sahibi yaptığını ifade eden Ecertaş,"18-25 yaş arası 8 milyon gencin seçilebilmesinin önündeki yasağın, 16 Nisan halk oylamasıyla kaldırılmasına vesile olan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız gençlerin önünü açmaya devam edecektir." diye konuştu.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.