AK Parti Kırşehir Milletvekili Arslan:

AK Parti Kırşehir Milletvekili Arslan:
"Tıp Fakültesinin faaliyete geçmesi Kırşehir'in ve Ahi Evran Üniversitesinin marka değerini artıracak ve kentin bu alanda yüksek düzeyde hizmet almasını sağlayacaktır"

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesinin faaliyete geçmesinin üniversite ve kentin marka değerini artıracağını belirtti.

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ile Tıp Fakültesinin faaliyete geçmesi için büyük gayret gösterdiklerini ifade etti. Fakülte binasıyla ilgili çalışmaların mutlu sona ulaştığını vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:

"Resmi Gazete'de yayımlanan yatırım programlarında Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesine 15 bin metrekarelik derslik binasının yapımı da yer aldı. Tıp Fakültesinin faaliyete geçmesi Kırşehir'in ve Ahi Evran Üniversitesinin marka değerini artıracak ve kentin bu alanda yüksek düzeyde hizmet almasını sağlayacaktır. Bu projenin hayata geçirilmesi için emek harcayan başta Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz olmak üzere Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Sayın Cüneyd Düzyol'a, rektörümüz Sayın Vatan Karakaya'ya ve mesai harcayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu adımın ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.