Ak Parti Konya Teşkilatı Başbakanı Yalnız Bırakmadı

Ak Parti Konya Teşkilatı Başbakanı Yalnız Bırakmadı
KONYA (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ilk grup toplantısına AK Parti Konya İl Teşkilatı üyeleri 300 kişiyle katıldı.AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, gazetecilere yaptığı açıklamada,...

KONYA (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ilk grup toplantısına AK Parti Konya İl Teşkilatı üyeleri 300 kişiyle katıldı.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ilk grup toplantısında kendisine destek vermek için Ankara'ya çıkarma yaptıklarını söyledi.

İl ve ilçe teşkilat mensuplarının, düzenledikleri organizasyona yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Sorgun, şunları kaydetti:

"Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Hocamızın başbakan olduğu günleri görmek bizleri çok mutlu ediyor. Ama aynı zamanda da sorumluluğumuzu bin kat arttırıyor. Artık çok daha fazla gayret göstermeliyiz. 2015 genel seçimlerine çok daha iyi hazırlanmalıyız. Buradan bir müjde de vereyim. Sayın Başbakanımızla görüştüm. Öyle görünüyor ki Sayın Başbakanımız Cumartesi günü Konya'da olacak. İnşallah en güzel şekilde onu ağırlayacağız."

Grup toplantısının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Konya Teşkilatı üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.