AK Parti Konya'da referandum çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Konya'da referandum çalışmalarını sürdürüyor
AK Parti Konya İl Teşkilatı referandum çalışmaları kapsamında esnaf ve sağlık ocaklarını ziyaret ederek destek istedi.

16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandum çalışmaları kapsamında geçmiş dönem Milletvekilli Mehmet Kılıç ve beraberindeki parti üyeleri, esnafları ziyaret ederek anayasa değişiklik paketini anlattı ve vatandaşlardan destek istedi. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve teşkilat üyeleri de Karatay'a bağlı sağlık ocaklarını ziyaret etti. Geçmiş dönem Milletvekili Hüseyin Üzülmez ve beraberindeki partililer de Mevlana Müzesi civarındaki esnafları ziyaret ederek referandumda 'evet' için destek istedi. 
Referandumun çok önemli olduğunu belirten Hüseyin Üzülmez, “Bu referandum Türkiye’nin geleceği için, bizim çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için yeni bir ufuk açma referandumu. İnşallah ülkenin daha hızlı kalkınması, gelecekte refahın daha da artması, ülkenin daha iyi yönetilmesi, her türlü ihtilallerden, sıkı yönetimlerden kurtulması, iki başlılığın önlenmesi için bu referandum gerçekleşiyor ve biz de sahadayız. Sahada çok olumlu neticeler görüyoruz. Her siyasi düşünceden arkadaşımızın bu referanduma destek verdiğini görmek de bizi onurlandırıyor” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.