AK Parti Meram Danışma Kurulu 40. Toplantısını Yaptı

AK Parti Meram Danışma Kurulu 40. Toplantısını Yaptı
AK Parti Meram İlçe Teşkilatı'nın 40. Danışma Kurulu toplantısı, Zindankale Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Konya İl Başkan  Vekili Mustafa Erkuş, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Bestami İnan ve Mehmet Akif Göksu, AK Parti Meram İlçe Başkanı M. Ulvi Bezirci, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Şerife Yabancıün, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Akince ve teşkilat mensupları katıldı.

 

‘HER SEÇİMDEN BAŞARIYLA ÇIKTIK’

Aralık ayında yapılacak ilçe kongresi öncesinde 40. Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Meram İlçe Başkanı M. Ulvi Bezirci, "Partimiz, 12 yıl içinde girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmıştır. Tabii ki bu başarıların devam etmesi için teşkilatların canlı ve dinamik olması gerekir. Yeni Türkiye'nin 2023 hedefine emin adımlarla ulaşabilmesi için teşkilatlarımızın canlılığını muhafaza etmesi şart. Kongre öncesi tüm aşamaları tamamladık, geçtiğimiz gün delege seçimlerini gerçekleştirdik. İnşallah Aralık ayında yapacağımız kongremizi de sağlıklı bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

 

‘MERAM BÜYÜK İVME KAZANACAK’

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da, mahalli idare seçimlerde kendisine verdikleri büyük destekten dolayı il ve ilçe teşkilat yöneticilerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, 6 aylık dönemde yaptıkları önemli hizmetler hakkında bilgi verdi: "Belediyemizin kaynaklarının artırılması için ciddi bir çalışma yaptık. Bunun sonuçlarını inşallah yıl sonundan itibaren almaya başlayacağız. Hizmet için önce kaynak oluşturmak ve finansal altyapıyı güçlendirmek gerekiyor. Bu süreçte 5 yıllık dönemde yapacağımız çalışmalarla ilgili önemli planlamalarımız oldu. Meram'ın en temel probleminin imar sorunu olduğunu biliyoruz. İlçemizde 15 milyon metrekarelik büyük bir alanda imar planlama süreci devam ediyor. Bu planlar tamamlandığında Meram, büyük bir ivme kazanacak. Gerek şehirleşme gerek yerel ticaretin güçlenmesi ve gerekse ulaşım ağlarının rahatlaması açısından Meram'a büyük katma değer sağlamış olacağız."

 

‘SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ’

AK Parti İl Başkan Vekili Mustafa Erkuş ise, "81 il ve ilçe merkezlerinde kongre süreçleri başladı. Konyamızda da il ve ilçe kongrelerini sağlıklı bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz. Tabii ki Genel Başkanımız ve Başbakanımızın Konyalı olması, bizlerin sorumluluğunu daha da artırıyor. Bu bilinç doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

 

‘OYUNLARI BİRLİK İÇİNDE BOZACAĞIZ’

Uluslararası güçlerin ve şer odaklarının, Türkiye'yi savaşa bulaştırmak ve karıştırmak için büyük oyunlar oynadığına dikkat çeken AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaka, "İŞİD terör örgütü, emperyalist güçlerin ve şer odaklarının sadece bölgeyi karıştırmak için Türkiye'ye karşı bir oyunudur. Bu güçler İslam'ı terörle birlikte hafızalara yerleştirmek istiyorlar. Bu güçlerin en büyük korkuları; ekonomik, siyasal ve kurumsal olarak güçlenen Türkiye'nin bölgede lider ülke olması. Avrupa ülkeleri ekonomik krizle savaşırken şimdi bu bölgeyi karıştırarak krizi unuttular. Bu oyunları birlik ve beraberlik içerisinde bozacağız" dedi.

Danışma Kurulu toplantısı, protokol konuşmalarının ardından basına kapalı olarak devam etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.