Ak Parti Meram İlçe Teşkilatı'nın 40. Danışma Kurulu Toplantısı

Ak Parti Meram İlçe Teşkilatı'nın 40. Danışma Kurulu Toplantısı
KONYA (AA) - AK Parti Meram İlçe Teşkilatı'nın 40. Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.Zindankale Konferans Salonundaki toplantıya, AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, Meram...

KONYA (AA) - AK Parti Meram İlçe Teşkilatı'nın 40. Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Zindankale Konferans Salonundaki toplantıya, AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Konya İl Başkan  Vekili Mustafa Erkuş, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Bestami İnan ve Mehmet Akif Göksu, AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Şerife Yabancıün, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Akince ve teşkilat üyeleri katıldı.

Bezirci, yaptığı konuşmada, Aralık ayında yapılacak ilçe kongresi öncesinde 40. Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Partilerinin, 12 yıl içinde girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıktığını ifade eden Bezirci, bu başarıların devam etmesi için teşkilatların canlılığını ve dinamikliğini koruması gerektiğini söyledi.

Yeni Türkiye'nin 2023 hedefine emin adımlarla ulaşabilmesi için teşkilatlarının canlılığını muhafaza etmesinin şart olduğunu anlatan Bezirci, "Kongre öncesi tüm aşamaları tamamladık. Geçtiğimiz gün delege seçimlerini gerçekleştirdik. İnşallah, Aralık ayında yapacağımız kongremizi de sağlıklı şekilde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Toru da, mahalli idare seçimlerde kendisine verdikleri büyük destekten dolayı il ve ilçe teşkilat yöneticilerine teşekkür etti.

Meram Belediyesi kaynaklarının artırılması için ciddi çalışmada bulunduklarını anlatan Toru, "Bunun sonuçlarını inşallah yıl sonundan itibaren almaya başlayacağız. Hizmet için önce kaynak oluşturmak ve finansal altyapıyı güçlendirmek gerekiyor. Bu süreçte 5 yıllık dönemde yapacağımız çalışmalarla ilgili önemli planlamalarımız oldu. Meram'ın en temel probleminin imar sorunu olduğunu biliyoruz. İlçemizde 15 milyon metrekarelik büyük bir alanda imar planlama süreci devam ediyor. Bu planlar tamamlandığında Meram, büyük bir ivme kazanacak" diye konuştu.

Yerlikaya ise uluslararası güçlerin ve şer odaklarının, Türkiye'yi savaşa karıştırmak için büyük oyunlar oynadığına dikkati çekti.

IŞİD terör örgütü'nün, emperyalist güçlerin ve şer odaklarının sadece bölgeyi karıştırmak için Türkiye'ye karşı bir oyunu olduğunu dile getiren Yerlikaya, "Bu güçler İslam'ı terörle birlikte hafızalara yerleştirmek istiyorlar. Bu güçlerin en büyük korkuları, ekonomik, siyasal ve kurumsal olarak güçlenen Türkiye'nin bölgede lider ülke olması. Avrupa ülkeleri ekonomik krizle savaşırken şimdi bu bölgeyi karıştırarak krizi unuttular. Bu oyunları birlik ve beraberlik içerisinde bozacağız" dedi.

Danışma Kurulu toplantısı, protokol konuşmalarının ardından basına kapalı olarak devam etti.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.