Uğur Özteke

Uğur Özteke

AK Parti, MHP ve Fatma Başkan’a teşekkürler

AK Parti, MHP ve Fatma Başkan’a teşekkürler

Şehrin sıkıntılı ya da insanlarımızın rahatını bozacak konuları yazdıkça huzur kaçırıyoruz. Allah şahit vicdanımız rahat. Doğru bildiklerimizi ve inandıklarımızı şehrimiz ve vatandaşlarımız adına yazmaya devam edeceğiz.

Nereye kadar?

Allah izin verdikçe ve tabii patron izin verdikçe yazmaya da devam edeceğiz inşallah.

Birkaç ayrı sıkıntılı konuya değinmiştik.

Mesela biri Tepeköy’ün susuzluk meselesi idi.

Gazete olarak en az 5 bin kişiyi mağdur eden bu konuyu gazetemizde gündeme getirmiştik.

MHP Konya Milletvekili Sayın Mustafa Kalaycı Bey Ankara’dan konuya duyarlılık göstermiş.

Hemen MHP’li iki Belediye Meclis üyesi Hüseyin Korkmaz ve Hüsnü Öztürk soluğu burada almış. Vatandaşlarla tek tek ve de toplu halde görüşmeler yapmışlar.                                     

foto-1-141.jpg

Ardından durumu Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Bey’e iletmişler.

Tahir Başkan hemen KOSKİ’yi devreye sokmuş.  Gerekli görüşmeler bilgi alış verişi ve su sıkıntısının giderilmesi için talimatı vermiş. Dahası önceki gün 3 kamyon insanlarımıza tatlı su dağıtımı yapılmış. Bu yazıyı yazdığımız saatlerde de Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısında bölgenin su sorunu birinci gündem maddesi olarak dile getirilecekmiş.

Bu güzel gelişmeleri duydukça insanlarımız adına bir şeylere vesile olduğumuzu işittikçe halimize şükrediyoruz. Bir kez daha günümüzde bu çağda su sorununun çözülmesi için de uğraş veren tüm yetkililere sorumlulara ve siyasilere bir kez daha teşekkür ederiz. 

BAŞKAN TORU’YA DA ÖZEL TEŞEKKÜR

Yine yakın zamanda fotoğraflarla Meram Yaka’da hız nedeni ile nerede ise her gün meydana gelen trafik kazası konusunu yine fotoğraflarla sunmuştuk. Hatta yazımızın çıktığı gün yine aynı bölgede bir özel oto yine bir dükkana girmiş bunu da fotoğraflarla gazetemizde ve web sitemizde okurlarımız ile paylaşmıştık. 

Ertesi gün Meram Belediyesi buraya hemen hız kesiciyi yapmış.

foto-2-128.jpgfoto-3-077.jpg

Duyarlılıkların ve hassasiyetlerinden dolayı başta Başkan Fatma Hanım olmak üzere Meram Belediyesi’nin tüm çalışanlarına mahalle sakinleri adına teşekkür ederiz.

Bu güzel gelişmenin ardından akşam yine ayn8ı mahalleden bir bilgi ve fotoğraf daha geldi. Okurumuz şöyle diyordu; 

“Merhaba Uğur abi, nasılsınız. Abi senin yazı etkisini gösterdi. Eşim beni aradı ben evde değildim.

Hız kesici set Beylerbeyi sokağa yapılmış. Keşke evde olaydım ekiple görüşürdüm (belki yaptıramazdım ama ) bir de aynısından Çamburnu Sokak’a yapın diye rica edecektim.

Abi çok çok teşekkür ederim buraya bu setin % 50 etkisi olacak. Ama eğer ki Çamburnu Sokak’a da yapılırsa inan mükemmel olacak. İnşallah kaza işi de böylece son bulacak. İyi günler Uğur abi..”

.....

ÇAMBURNU SOKAK BÜYÜKŞEHİR’İN

Bilmiyoruz ama kendimizce vatandaşımız adına bu işlere burnumuzu sokuyoruz ya. Anladığım kadarı ile Yaka’da bu konu Meram ve Büyükşehir alanlarını ayırıyor.

foto-4-037.jpg

Biz buradan bir de Tahir Başkan’a ve Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine ricada bulunalım.

Böylece insanlarımızın burnu da kanamamış olur. Hem de dua alırız değil mi?

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

İnsanlar bir kez birleştiler mi, cesurlar tek başlarına ilerleyemez, korkaklar ise tek başlarına geri çekilemezler.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?   

Hacı Kaymak Kavşağı’nda inşaat malzemesi taşıyan ağır vasıta araçları taşımış oldukça kum çakılı ana yola dökmedikleri zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR