AK Parti, MHP'nin adayını destekleme kararı aldı

AK Parti, MHP'nin adayını destekleme kararı aldı
AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere MHP'nin belediye başkan adayını destekleyeceklerini açıkladı.

Yerel seçimler öncesi AK Parti ve MHP cephesinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere Bartın'da Cumhur İttifakı çatısı altında belirlenecek tek adayla gireceklerini ve MHP'nin belediye başkan adayını destekleyeceklerini açıkladı.

Bartın il merkezinde Cumhur İttifakı çatısı altında belirlenen tek aday ile seçime gidileceğini açıklayan Milletvekili Aldatmaz, bu kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen teşkilat temayül yoklamasında tebliğ edildiğini ifade etti.

Öte yandan AK Parti'nin Bartın Belediye Başkan aday adaylığı için Kenan Dursun, Şennur Demir, Turhan Kalaycı ve Hüseyin Manav başvuruda bulunmuş, ittifakın adayı olmak istediğini belirten mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ise 13 Aralık 2023'te MHP Genel Merkezi'ne giderek aday adaylığı başvurusu yapmıştı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.