AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AHMET ARSLAN’DAN KAĞIZMANLILARA MÜJDE

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AHMET ARSLAN’DAN KAĞIZMANLILARA MÜJDE
AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman Devlet Hastanesi ana bina güçlendirme ve 100 yataklı ek bina yapım ihalesinin yapıldığını belirtti.

- AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman Devlet Hastanesi ana bina güçlendirme ve 100 yataklı ek bina yapım ihalesinin yapıldığını belirtti.

Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman Devlet Hastanesi’nin yaklaşık bedelinin 19 milyon 590 bin TL. olduğunu, ihaleye 9 firma teklif verdiğini, en düşük fiyat 15 milyon 300 bin TL olarak gerçekleştiğini kaydetti.

Arslan, ihale değerlendirme süreci devam etmekte olduğunu, tekliflerden uygun olanların içinden en düşük fiyatı veren istekli ile sözleşme imzalanacağının müjdesini verdi.

Milletvekili Ahmet Arslan, “Yeni 100 yataklı ek bina, ameliyathane, yoğun bakım ve acil yapımı ile birlikte mevcut binanın güçlendirmesi de yapılacaktır. İlk baharda inşaatına başlanacak hastanenin bitmesi ile Kağızmanlılara daha modern acil, yoğun bakım, ameliyathane ve servislerde hizmet verilecektir. Şu anda Kağızman Devlet Hastanesi 7 uzman doktor, 7 pratisyen hekim ve 3 diş tabibi bulunmakta olup, hafta içerisinde 3 uzman doktor daha göreve başlayacaktır. Böylece toplam 17 doktor ve 3 diş tabibi ile hizmet verilecektir. Ayrıca; 25 hemşire, 7 ebe, 13 teknisyen, 2 tekniker, 1 odyometrist, 1 Fizyoterapist ve diğer yardımcı sınıf personel de Kağızmanlıların daha iyi sağlık hizmeti almasını sağlayacak” dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nda teşekkür eden AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan şunları söyledi:

“Yeni hastanenin bitmesi ile birlikte sağlık ekibi ve yardımcı hizmet veren personelde de iki katına yakın artış olacak. Kağızman’lı hemşehrilerimizin hizmetin en iyisini alabilmesi için sadece sağlık yatırımları değil, araç ve gereçlerle birlikte sağlık hizmeti veren personelin de artırılması için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Bu hafta bir adet de yeni ambulans Kağızman’a gelecek.Verdiğimiz bu sözlerimizi yerine getirmemizi sağlayan sayın Başbakanımız başta olmak üzere, Hükümetimiz ve Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu’na teşekkür ediyorum. Kağızman’a ve insanımıza hayırlı olsun.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.