AK Parti MKYK olağanüstü kongreyi oyladı

AK Parti MKYK olağanüstü kongreyi oyladı
AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu 21 Mayıs'ta gerçekleşmesi öngörülen olağanüstü kongre tarihini oyladı ve oy birliğiyle durumu kesinleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurucusu olduğu Ak Parti'ye yarın dönüyor. Yarın partiye yeniden üye olacak olan Erdoğan, 21 Mayıs'ta yapılacak olan AK Parti Olağanüstü Kongresi'nde ise yeniden partinin genel başkanlık koltuğuna oturacak. Bunun için de süreci başlatacak karar bugün peş peşe yapılan toplantıdan çıktı. İlk olarak  AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK)  Genel Başkan ve  Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı.  Parti genel merkezinde gerçekleştirilen toplantı, saat 10.40'ta  başladı. Merkez Yürütme Kurulu toplantısı  Saat 14.00 sıralarında bitti. 

MKYK: OLAĞANÜSTÜ  KONGRE KARARINI RESMEN ONAYLADI   

MYK'nın ardından  Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı.  AK Parti Genel Merkezindeki toplantı, saat 14.50'de başladı. Toplantı 16: 20 sıralarında bitti. Toplantıda Ak Parti'nin 21 Mayıs'ta olağanüstü kongereye gitme kararı resmen onaylandı.  Toplantıda, kongre hazırlıkları için MYK'ya yetki verildi. Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'ın açıklama yapması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.