AK PARTİ OSMANGAZİ’DEN AK PARTİ YILDIRIM’A ZİYARET

AK PARTİ OSMANGAZİ’DEN AK PARTİ YILDIRIM’A ZİYARET
AK Parti Osmangazi ilçe yönetimi, AK Parti Yıldırım yönetim kurulu toplantısına katıldı.

- AK Parti Osmangazi ilçe yönetimi, AK Parti Yıldırım yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Karşılıklı fikir alış verişlerinin yapıldığı toplantıda, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de katıldı. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Osmangazi ve Yıldırım, Bursa’nın lokomotifi olan iki komşu ilçedir. Biz birlikten kuvvet doğar prensibiyle hareket etmek mecburiyetindeyiz. Bu iki ilçede alınan oylar, Bursa’nın genelinde alınan oyların yarısından fazlasını oluşturmaktadır” dedi.

AK kadroların çok çalışması ve gayret sarf etmesi gerektiğini belirten Ali Yılmaz, “Çok iyi çalışmalı çok iyi gayret göstermeliyiz. Birlikte ortak projelere imza atmalıyız. Siyaset okuyarak öğrenilmiyor. Siyaset mutlaka yaşanılarak öğrenilir. Bizden sonra gelecek nesillere iyi bir Osmangazi, iyi bir Yıldırım, iyi bir Bursa ve iyi bir Türkiye bırakmak veya emanet etmek istiyorsak, bizler çok çalışmalıyız. Bizden sonraki nesilleri de bu bilinçle yetiştirmeliyiz” diye konuştu.

AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine bıraktığı emanete her zaman sahip çıktıklarını ve çıkmaya devam edeceklerini kaydeden Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kurucu genel başkanımız Erdoğan, cumhurbaşkanlığına geçerken, ‘Size bir emanet bırakıyorum, bu emanete sahip çıkın’ demişti. Biz bu emaneti muhafaza edeceğiz ve daha ileri gitmesi için elimizden gelenin en iyisi yapacağız”

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı ise, AK Parti Osmangazi’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Yazıcı, Osmangazi ile Yıldırım ilçe teşkilatlarının her zaman var güçleriyle çalıştığına ve bu iki teşkilatın sağladığı katkılarla AK Parti’nin Bursa’da önemli neticeler aldığına dikkat çekti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.