Ak Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı Başaran İstifa Etti

Ak Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı Başaran İstifa Etti
ANKARA (AA) - AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı Sait Başaran, görevinde istifa etti.Başaran, Şereflikoçhisar Belediyesi salonunda, ilçe yönetim...

ANKARA (AA) - AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı Sait Başaran, görevinde istifa etti.

Başaran, Şereflikoçhisar Belediyesi salonunda, ilçe yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda yaptığı açıklamada, 28 Ekim'de yapılacak ilçe kongresinde aday olmayacağını söyledi.

Kongre tarihine kadar görevini yürüteceğini belirten Başaran, şunları kaydetti:

"Bazı durumlar vardır ki bazen ara vermek gerekir, bazen dinlenmek gerekir biz de şu anda yaşamak durumundayız. Şu ana kadar ilçemiz için teşkilatımızla birlikte hep beraber bir partinin isteyeceği her şeyi yapmışız. Üye oranımızı teşkilat yüzde 50 oranında artırmış, bu hepinizin başarısıdır. 4 seçim yapmışız.

İlçe nüfusunun düşmesine rağmen oylarımızı tamamen artırmışız. Kasım 2014'ten bu yana sürdürdüğüm AK Parti ilçe başkanlığı görevini partimizin ve ülkemizin istikrarı için bugünden itibaren bırakıyorum, sanılmasın ki bu ayrılış AK Parti ile arama mesafeler giriyor, ben sadece şimdilik aktif çalışmalarıma bir virgül koyuyorum."

Başaran, parti çalışmalarında şimdiye kadar kedisine destek olan herkese teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.