Ak Parti Seydişehir Teşkilatı Yerel Yönetim Sempozyumunda

Ak Parti Seydişehir Teşkilatı Yerel Yönetim Sempozyumunda
Yerel yönetim Vizyonunun bir yansıması olarak Ak Parti genel Merkez Yerel Yönetimler başkanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda yapılan...

Yerel yönetim Vizyonunun bir yansıması olarak Ak Parti genel Merkez Yerel Yönetimler başkanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda yapılan 5. Yerel yönetimler Sempozyumu Ankara’da ATO Congresium’da başladı.

 Yoğun katılımın olduğu 5. Yerel yönetimler Sempozyumuna Seydişehir teşkilatını temsilen İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yerel yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Çetiner katıldı.

Ak parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açılışını yaptığı Sempozyum 2 gün sürecek ve toplantıda Gençlik ve belediye konuları hakkında değerlendirmede bulunulacak. Açılış konuşmasını Ak parti Genel Merkez yerel yönetimler başkanı Mehmet Özhaseki’nin yaptığı 5. Yerel yönetimler Sempozyumunun ilk gününde Gençlik ve Belediye yarışmasında dereceye giren belediyelere Başbakan Davutoğlu tarafından ödülleri verildi.

Programın ikinci gününde 12 belediye başkanının ve 3 öğretim üyesinin konuşmacı olarak katılacağı Sempozyum 3 ayrı oturum şeklinde yapılacak.

İlk günkü Sempozyum programının ardından Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yerel yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Çetiner Toplu Konut İdaresi Başkanlığını ziyaret etti.

.(Süleyman Sayan- Pusula)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.