AK Parti Seydişehir Teşkilatından İftar Ziyaretleri

AK Parti Seydişehir Teşkilatından İftar Ziyaretleri
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı mübarek Ramazan ayı dolayısıyla yaptığı çat kapı ziyaretlerle vatandaşların iftar sofralarına misafir oluyor.

 

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı mübarek Ramazan ayı dolayısıyla yaptığı çat kapı ziyaretlerle vatandaşların iftar sofralarına misafir oluyor.

Ramazan ayının ilk gününden itibaren başlanılan çatı kapı iftar ziyaretlerinde Ramazan’ın manevi havasını en güzel şekilde yaşayabilmek adına her akşam farklı bir eve misafir olduklarını söyleyen Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer vatandaşlarımızla birlikte aynı sofrada buluşmaktan ve birlikte iftar açmaktan son derece memnuniyet duyuyoruz dedi.

img-20170528-wa0005.jpg

Çat kapı iftar ziyaretlerine Belediye başkanımızla, yönetim kurulu üyelerimizle, belediye meclis üyelerimizle, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerimizle birlikte katılarak vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepleri de dinleyerek çözüme kavuşması noktasında çalışmalar yapıyoruz diyen İlçe Başkanı Mustafa Konurer mübarek Ramazan birliğimizin ve beraberliğimizin sembolüdür. Bu vesileyle ihtiyaç sahibi insanlara oluşarak ekmeğimizi onlarla paylaşıyoruz.

img-20170606-wa0010.jpg

Ramazan ayını değerli kılan en önemli özelliklerden bir tanesi de paylaşmaktır. Bizlerde böyle bir değere en güzel şekilde sahip çıkmak adına yaratan Rabbimizin biz kullarına verdiği nimetleri kardeşlerimizle birlikte aynı sofrada buluşarak paylaşıyoruz. İftar ziyaretlerimiz Ramazan ayının son gününe kadar devam edecektir. Bizleri iftar sofralarında misafir ederek evlerine kabul eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi. (Süleyman Sayan)

img-20170528-wa0002.jpg

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.