Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Kaynarca:

Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Kaynarca:
"Çamlıca Mahallesi, Büyükşehir ile Tepebaşı'nın kavgası yüzünden mağdur"

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, Çamlıca Mahallesi'nin Büyükşehir ile Tepebaşı belediyeleri arasındaki kavgadan mağdur olduğunu öne sürdü.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çamlıca Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Kaynarca, şikayetleri dinledi.

Vatandaşların, mahaledeki kaldırım ve yol yapımının 15-16 aydır tamamlanmamasına ilişkin yakınmalarını not eden Kaynarca, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Burada ana cadde üzerinde kaldırımlar eksik bırakılmış. İkinci kat, desenli boyalı kaldırım malzemesi tamamlanmadığı için kaldırımlar havuz gibi bekliyor. Yürürken mahalle sakinleri ve özellikle bebek arabaları için hem tehlike oluşturuyor hem de her yağmurda insanlar havuz gibi dolan kaldırımlarda yürümek zorunda kalıyor. Çamlıca Mahallesi, Büyükşehir ile Tepebaşı'nın kavgası yüzünden mağdur."

Kaynarca, Tepebaşı'ndaki mahallelerde bu durumla sürekli karşılaştıklarına işaret ederek, "Tepebaşı Belediyesi, genellikle doğru olsa da olmasa da sorumluluğu büyükşehir belediyesine atarak kaçmaya çalışıyor. CHP'li iki belediye, aralarındaki sorun yüzünden mahallelerde hizmet üretmek yerine kavga ediyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.