AK PARTİ'DE KONGRE TAKVİMİ NETLEŞİYOR ÖZEL

AK PARTİ'DE KONGRE TAKVİMİ NETLEŞİYOR ÖZEL
Başbakan Ahmet Davutoğlu, programının uygun olduğu İstanbul, Ankara, Konya gibi Büyükşehirlerdeki kongrelere katılacak.

AK Parti 1. Olağanüstü Genel Kurulu'nda Genel Başkanın ve Başbakanın belirlenmesinin arıdndan Hükümetin kurulmasıyla birlikte siyasi hareketlilik kısmen durulmuş gözükürken gözler, belde, ilçe ve il kongrelerine çevrildi. Haziran 2015'te yapılavak seçim sürecimne partiyi hazırlayacak kadroların belirlenmesi açısından büyük önem taşıyan kongre sürecine büyük önem veren Başbakan Davutoğlu önümüzdeki MKYK toplantılarında konunun netleştirilmesi talimatını verdi.

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu koordinasyonunda taslak olarak hazır olan takvim MKYK'da netleşecek.

Ak Parti MKYK Toplantısında kongre süreci ve takvimi konuşulacak. Belde ve ilçe yönetimlerini belirleyecek delegelerin tespiti için üye kayıtları yapılacak. 51 ilde belde/ilce/il, 30 Büyükşehirde ilçe/il kongre takvimi netleşecek. Eylül-Ekim belde kongreleri, Ekim-Kasim ilce kongreleri yapılacak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, programının uygun olduğu Istanbul, Ankara, Konya gibi Büyükşehirlerdeki kongrelere katılacak.

www.pusulahaber.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.