AK Parti'den Darülaceze'ye ziyaret

AK Parti'den Darülaceze'ye ziyaret
"Yaşlılar Haftası" dolayısıyla AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar ile milletvekilleri Tezcan, Salman ve Bağlı, İstanbul Darülaceze Müdürlüğü'ndeki yaşlılara ziyarette bulundu

İSTANBUL (AA) – "Yaşlılar Haftası" kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar ile AK Parti milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Fatma Salman ve Mazhar Bağlı, İstanbul Darülaceze Müdürlüğü'ndeki yaşlıları ziyaret etti.

Hotar, AK Parti milletvekilleriyle Kayışdağı'ndaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Darülaceze Müdürlüğü'nde yaşayan yaşlıları ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Darülaceze sakinleriyle sohbet edip, sorunlarını dinleyen Hotar, AK Parti milletvekilleri Tezcan, Salman ve Bağlı ile Darülaceze'yi gezdi.

Yatılı hastaların sağlığını soran Hotar, "Yaşlılar Haftası" dolayısıyla Darülaceze sakinlerini ziyaret ettiklerini söyleyerek, şunları kaydetti:

"18–24 Mart tarihlerinde kutlanan Yaşlılar Haftası içindeyiz. Bu tür günlerde sadece yaşlılarımızı hatırlıyoruz gibi algılanmasın. Bu ziyaret ve etkinliklerimizin amacı, sadece farkındalık oluşturmak, bugünlere dikkat çekip konuyu bir kez daha gündeme taşımak. AK Parti iktidarı olarak ilk günden bugüne dek büyüklerimiz başımızın tacıdır. Mümkünse onlar, ailelerinin, bizlerin yanında sürekli yaşasınlar ancak çeşitli sebeplerle büyüklerimizi bu mekanlarda misafir ediyoruz. Onlara yalnızlık hissettirmemek ve yanlarında olmak da bizim görevimiz. Bugün arkadaşlarımızla buradayız. Tüm büyüklerimizin haftasını kutluyoruz. Allah, sağlıklı uzun ömürler versin."

Hotar, ziyaret esnasında Darülaceze Müdürü Reşit Taşkın'dan da kurumla ilgili bilgiler aldı.

- "Sizleri çiçekler kadar çok sevdim"

Çiçek almaktan mutluluk duyduklarını belirten 70 yaşındaki Hacer Yıldız, bir senedir Darülaceze'de yaşadığını ve memnun olduğunu söyledi.

Yıldız, "Sizleri çiçekler kadar çok sevdim. Burada iyi bakılıp iyi davranılıyor." ifadelerini kullandı.

80 yaşındaki Nevzat Taşpınar ise "Çok memnunum. Evlendim ayrıldım. Çocuğum yok. Yalnız kalınca hastalandım. Hastaneye geldim. Beni buraya gönderdiler. Bir senedir buradayım. Bizi duygulandırıyorsunuz. Allah razı olsun." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.