Uğur Özteke

Uğur Özteke

AK PARTİLİ KADINLAR

AK PARTİLİ KADINLAR

Siz bizleri belki uzaktan uzağa takip ederken hep böyle toplantılara giden, gezip tozan, yemeklerde kahvaltılarda olan sonuçta hep rahat bir halde görünce bizi bir eli yağda bir eli balda sanıyorsanız inanın çok yanılıyorsunuz.

Sakın ola bizi böyle sanıp, günahımızı almaya kalkmayın. Allah korusun yanarsınız. Çünkü bizim günahımızı kimse çekemez. Biz gazeteciler sanatçılar gibiyizdir. İçimiz kan ağlasa da ya da hastamız cenazemiz olsa da hep çalışmak ekrana çıkmak ve mutlu görünmeye çalışmak zorundayız.

Ha halimizden şikayetçi olmadığımız gibi de çok ama çok mutluyuz. Halimize binlerce kez şükür. Bu yalan dünyanın cennetindeyiz.

Peki o zaman niye böyle sitemkar bir giriş yaptın? Derseniz vallahi dünkü trafikten başımız döndü. Bu satırları yazmak için bilgisayarın karşısına geçtiğimiz zaman dizlerimiz titriyordu.

Neyse lafı uzatmayalım sadede gelelim.

SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR ETMEDEN

Dünkü yazımıza şehrimizde sağlığı en üst düzeyde yöneten yöneticilerimizden tepki geldi. Yazımız üzerine harekete geçmişler. Bu konuda gereken ne ise doğrunun araştırılıp çözüleceğini ve gerekenin yapılacağını söylediler. Bizde bu aile adına kendilerine teşekkürlerimizi ve saygılarımızı ilettik. Çünkü biz sağlıkta bizi yöneten insanlarımızın bürokratların ve siyasilerin ne kadar samimi ve duyarlı olduklarını hep kendilerine iletmişizdir ve bunu da bu sütunlarda dile getirmişizdir.

Sağlık demişken bir şeyi atlamayalım. Çünkü okurumuzun hakkı üzerimizde kalır.

Biz Kudüs’te iken bir büyük abimiz şöyle yazıyordu;

“Uğur abi Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk kliniğinde 2 doktor var. Ve sıramatiğe göre 46 hasta çocuk sıra bekliyor. Bu konuda yetkililerimizden bir çözüm bekliyoruz”…

…..

Evet bu memlekette ben kendimi bildim bileli doktor sayısının azlığı ya da hasta sayısına göre doktor odalarının önünde sıra bekleyen hastaların hali hiç mi hiç bitmedi. Allah hastalarımıza acil şifalar, sağlıkçılarımıza da sabır versin diyoruz.

SARAYÖNÜ KARABIYIK MAHALLESİ

SAKINLERİ ADINA BELEDİYE

YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Yanılmıyorsam iki hafta önce idi. Fotoğraflarla Sarayönü Karabıyık mahallesi sakinleri ve bu bölgede yakınları bulunan insanlarımız adına yolun bakımsız halini ve kış gelmeden önceki sorunları kısaca dile getirmiştik.

Ve dün bu mahallede yakınları bulunan iki dostumuz bize müjdeyi verdiler. Bu yolda yaklaşık 40 kilometrelik bölgede yol yapım ve asfalt çalışmalarına başlanılmış.

Bizde duyarlı belediye yöneticilerine ve çalışanlarına bölge insanlarımız adına teşekkürlerimizi iletiyoruz.

SIRA AK PARTİLİ KADINLARDA

AK Parti Konya bölümünde Hasan Angı’nın Sayın Cumhurbaşkanımızın da onayı ile İl Başkanlığına atanmasının ardından kollar sıvanmış ve 2019 için düğmeye basılmış durumda. Sayın Angı’nın Başkanlığında her teşkilat sil baştan yenilenecek. Bütün ilçeler kongreye gidecek. Bize gelen bilgilere göre özellikle ilçelerde çok büyük bir revizyon yapılacakmış.

Neyse merkezde de Gençlik kollarından sonra sıra Kadın Kollarına gelmiş. Genel Merkezden gelen heyet dün yaklaşık Kadın Kolları Başkanlığına aday olan 30 hanımımız ile bire bir görüşmüş. Kısaca kadınlarımız mülakattan geçmişler. Hepsi için ve Konya’mız için hayırlısı ne ise o olsun diyoruz.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

İkinci bir dil öğren. Fakat bundan önce, öğrenilmesi gereken asıl dili, tatlı dili öğren. Öğreneceğin bu dil, hayat yolculuğunda iyi bir sermaye, her kapıyı açan sırlı bir anahtar, senin için sürekli bir tavsiye mektubu olacaktır.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?  

Bisikletli ve motorlu sürücüler Büyükşehir karşısındaki Hacı Veyiszade Kavşağında kırmızı ışıkta geçip trafiği alt üst etmedikleri zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR