Ak Parti'li Kadınların Sayısı 4,5 Milyona Ulaştı

Ak Parti'li Kadınların Sayısı 4,5 Milyona Ulaştı
AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'nın, 4 milyon 308 bin üyesi, yaklaşık 30 bin yöneticisiyle, dünyanın en fazla kadın üyesine sahip olduğu belirlendi

TBMM - MELTEM ÖZTÜRK

AK Parti Kadın Kolları Başkanı, Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, kadın kollarının çalışmaları hakkında AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ana kademe kurulurken gençlik ve kadın kollarını kurduğunu anımsatan Çam, bütün illerdeki kadın ve gençlik kollarının, yürütmenin içinde olduğunu, ilde olan bütün olaylardan kadın kollarının haberinin bulunduğunu anlattı.

Yaklaşık 4,5 milyon üye

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının, 4 milyon 308 bin üyesi bulunduğuna dikkati çeken Çam, dünyanın en fazla kadın üyesine sahip kadın kolları olduklarını, 30 bine yakın aktif yönetici bulunduğunu ifade etti.

Çam, bunların sanal üye değil, bütün üyelerin ziyaret edildiğini, telefonla arandığını, sürekli iletişim halinde olduklarını vurgulayarak, 81 il, 919 ilçede ve mahallelerde teşkilatlandıklarını, mahalledeki kadın kolu başkanı, kadın kolları yönetim kurulu üyelerinin, o mahallede ne olduğunu çok iyi bildiğini aktardı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.