Ak Partili Vekiller Akşehir’i Ziyaret Etti

Ak Partili Vekiller Akşehir’i Ziyaret Etti
AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Baloğlu, Leyla Şahin Usta, Uğur Kaleli, Ömer Ünal; Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya ve AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Baloğlu, Leyla Şahin Usta, Uğur Kaleli, Ömer Ünal; Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya ve AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatını ziyaret etti. 
AK Parti ilçe teşkilatına yapılan ziyarete; AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Baloğlu, Leyla Şahin Usta, Uğur Kaleli, Ömer Ünal, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri ile partililer katıldı. Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, büyük bir özveri ile seçim çalışmaları yürüttüklerini ve bu seçimden zaferle çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, “Tabi ki Konya üzerinde bizler Sayın Başbakanımızla birlikte Konya’mızdan yine farklı bir başarıyla Sayın Başbakanımızın da yükünün azaltılması düşüncesiyle, inşallah önümüzdeki süreçte milletvekillerimizden bir tanesinin bakan olması noktasında arzumuzun olduğunu Akşehir İlçe Teşkilatı olarak bir kez daha yinelemek istiyoruz” dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu yaptığı konuşmada seçimden sonra ilçeleri gezerek teşekkür ziyaretleri yaptıklarına değinerek, “Gerçekten tüm teşkilatlarımız seçim süresince olağan üstü bir performans sergilediler. Ben bu üstün gayretlerinden dolayı, Akşehir İlçe Teşkilatımızın her mensubuna, değerli yönetim kurulu üyelerimize, belediye meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Tabi ki bu seçim zaferi, sadece çalışmakla ve üstün performansla açıklanamayacak çok güzel bir sonuç. Mutlaka bu sonucun ortaya çıkmasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, AK Parti hükümetlerinin; mazlumlara olan şefkati, onların hayır duaları, onların gözyaşları ve bütün İslam Aleminin de umudu olmasını göz ardı etmemek lazım. Bu başarının ve performansın üzerinde onlarında çok büyük etkisi var. Bunu Cenab-ı Hak’kın bir lütfu, Cenab-ı Hak’kın bu milletin üzerindeki bir tecellisi olarak kabul ediyorum. İnşallah tüm milletvekili arkadaşlarımızla birlikte buna layık olarak durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bizim için küçük sınav bitti, şimdi büyük sınav başlıyor. Önümüzde 4 yıl var ve bu 4 yıl içerisinde yapılacak o kadar çok iş var ki; inşallah Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun liderliği ve önderliğinde, birlik ve beraberlik içerisinde, hepsinin üstesinden hep birlikte geleceğiz. Konya aldığı sonuçla da Türkiye’ye örnek oldu. 10 puanlık bir oy artışıyla Türkiye’deki en yüksek oy artışını gerçekleştiren ve en çok oy alan büyükşehir oldu. Ben bütün arkadaşlarımıza tekrara teşekkür ediyorum ve böyle bir sonucu lütfettiği için Cenab-ı Hak’ka hamd ediyorum” diye konuştu.
AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta da yaptığı konuşmada yapılan seçim çalışmaları kadar edilen duaların da seçim zaferinde etkisi olduğunu belirterek, “Evinde oturduğu halde, ben bir şey yapamıyorum telaşında olup dua eden, o secdelerde kapanıp ağlayan teyzelerimiz sayesinde, dualar sayesinde biz bu mutlu ve iyi sonucu aldık. Zor bir yükümüz var, aldığımız bu sorumluluğun farkındayız ve yapılacak çok işimiz var, inşallah Rabbim mahcup etmez, iyi hizmetler yapmayı bizlere nasip eder. Başbakanımızın da dediği gibi biz tevazuumuzu koruyacağız. Mütevazı bir şekilde aynen çalışmaya devam edeceğiz. Samimiyetimizi koruyacağız. Hak’tan yana, haklıdan yana olacağız. Mazlumlara elimizi uzatacağız, sadece kendimiz için değil etrafımızda bize ümit bağlamış ta Afrika’ya kadar uzanan bir mazlum kitlesi var Müslümanlar içerisinde, hepsine elimizi uzatmaya çalışacağız. Bize ait olmayan, bize verilmemiş hiçbir şeye elimizi uzatmayacağız. Ahlak kurallarına uygun bir şekilde, dinimizin, imanımızın, manevi değerlerimizin bize vermiş olduğu şuurla daha iyisini yapmak için Başbakanımızın arkasında koşturacağız. Konyalı olmanın vermiş olduğu sorumluluğun da farkındayız. Hem mutlu ve çok gururluyuz ama sorumluluğunda fakında olduğumuz için içimizde bir endişe var, inşallah rabbim birleri mahcup etmez” dedi.
Milletvekili Uğur Kaleli, 1 Kasım seçimlerinin ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini temenni ederek başladığı konuşmasında, “1 Kasım seçimlerinde kazanan Türkiye olmuştur, Türk halkı olmuştur, demokrasi olmuştur. Kaybedenler ise; küresel sermaye olmuştur, 7 düvel olmuştur ve blok siyaseti olmuştur. Allah bizleri mahcup etmesin, hayırlı hizmetlere vesile kılsın. Biliyorsunuz 1 Kasım seçimleri dünya için, ülkemiz ve Konya için çok çok özel seçimlerdi. Dünya için, mazlumlar ve garipler için çok önemli bir seçimdi. Türkiye’de siyasi istikrarın devamı adına çok önemli seçimlerdi. Konya için özel bir seçimdi. Evet, Konya’dan bir Başbakanımız vardı, Başbakanımızı 7 Haziran seçimlerinde maalesef Ankara’ya üzgün göndermiştik. Ama 1 Kasım seçimlerinde sizlerin göstermiş olduğu sevgi, teveccüh ve destekle Ankara’ya kendisini çok pozitif ve güçlü bir şekilde gönderiyoruz. İnşallah bende Sayın İlçe Başkanımız Abdullah Bahadır Örs’ün temennisine katılıyor, Konya bu üstün gayret ve başarılarından dolayı bir bakanlıkla ödüllenir diye düşünüyorum. Tekrar 1 Kasım seçimlerinin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Yapılan teşkilat ziyaretinde son olarak konuşan Milletvekili Ömer Ünal, 1 Kasım Seçimleri sonrası Cenab-ı Hak’kın güçlü bir iktidarı ve AK Parti iktidarını nasip ettiğini belirterek, “Şükürler olsun 1 Kasım akşamı Konya’da bir siyasi partinin bugüne kadar aldığı en yüksek oya ulaşarak Sayın Başbakanımızı Ankara’ya coşkuyla uğurladık ve şükürler olsun yine benim doğum günüm olan 1 Kasım’da Mevla’m bana milletvekili olmayı nasip etti. Asıl maç şimdi başlıyor. Bundan sonraki süreçte yine sizlerin desteği, duası ve Rabbimin izniyle biz halkımıza hizmete çok daha fazla emek sarf edeceğiz. Üzerimizdeki bu ağır sorumluluğun bilinciyle Başbakanımızın önderliğinde, milletvekillerimiz ve sizlerle beraber inşallah ülkemize ve Konya’mıza hizmet vereceğiz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Konya Milletvekilleri, Akşehir Belediyesi’ne geçerek Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Akşehir hakkında bilgi alan Milletvekilleri Başkan Akkaya ile karşılıklı istişarede bulundular.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.