Uğur Özteke

Uğur Özteke

AK Partililer soruyor “Kutup ayısı nasıldı?”

AK Partililer soruyor “Kutup ayısı nasıldı?”

Allah’a şükürler olsun ki bir konuda daha yanılmadığımızı dün bir kez daha anladık.

Son 10 yıldır her platformda bir şeyin altını çizerek ve iddia ederek diyoruz ki görevi, yaşı, konumu ne olursa olsun “Bu şehirde 10 kişiden 8 kişi AK Partili”…

………………

Bir gazeteci olarak ismimizin, resmimizin bir günde bir gazetede sadece bir defa çıkmasından yanayız. Hep bunu savunurum. Mesela PUSULA Gazetesi ile birlikte pek çok dostum bana “Niye eskisi gibi sık sık spor yazmadığımızı” sorar.

Zaten 365 gün köşe yazıyoruz. Arada bir “Seyahat” yazıyoruz. Bir de spor yazarsak siz değerli okurlarımız bizden sıkılırsınız diye inanın korkuyoruz.

Ancak dünkü gazetemizde nadir olarak yine hem 3. sayfada “AK Parti İl Başkanı “Derviş” değil, Mürşid-i Kamil olsa ne yazar?” derken, spor sayfamızda da Beşiktaş maçının yorumunu yapmış ve “Çöldeki bahtsız bedevi gibiydik!” demiştik…

İşte dün sabah itibari ile bu iki yazıyı birleştiren genelde de AK Partili, az sayıda da MHP’li ve CHP’li okurlarımızdan birebir değerlendirmeler yaptılar.

Bizi bizzat arayan büyüklerimiz arasında vekillerimiz de vardı, Belediye Başkanlarımızda…

İnanın hepsi ama hepsinden Allah razı olsun yazılarımızdan dolayı bize teşekkür ediyorlardı.

Ama yine AK Partili bir dostumuzun şu esprisi ile inanın cumartesiden buyana yaşadığım yorgunluğu unutuverdim.

Bakın bu iş adamımız ne anlattı;

“Devesinin üzerinde rahat rahat keyif yaparak ilerleyen bedevi, bir süre sonra can sıkıntısından devesi ile konuşmaya başlar.

-“Yahu senin boynun niye böyle bir garip?”

-“Ayaklarını da amma geniş atıyorsun. Niye ki?”

-“Şu hörgüç niye sadece sende var ki?”

……………

Deve sürekli bu eleştirilere dayanamaz durur kafasını çevirir ve sahibine sorar;

“Kutup ayısı nasıldı iyi miydi?”

…….

MHP MERAM GENÇLEŞMİŞ

Önce ilçe ardından da kamuoyuna pek yansımasa da İl Başkan adayı arayışı nedeni ile AK Parti ile son günlerde fazlası ile içli dışlı olunca diğer siyası partilerimizi ve yöneticilerini ihmal etmişiz.

Pazar günü yavaş yavaş bilgiler gelse de Beşiktaş maçının ardından bilgiler daha net geliyordu.

Mesela MHP Meram kongresi partililer açasından oldukça iyi ve başarılı geçmiş. Bize aktarılan bilgilere göre yeni Meram teşkilatı yaş olarak da oldukça gençmiş. Bizde bu genç partililere hayırlı olsun Cenab-ı Allah mahcup etmesin diyoruz.

CHP’DE ÖN SEÇİM

YAPILACAKMIŞ…

CHP İl teşkilatı kamuoyuna pek yansıtmasa da parti içinde vekillik yarışı için düğmeye basılmış. CHP’de vekillik için sandık konup ön seçim yapılacakmış. CHP’liler alınmasın. Türkiye’de son yılların tek başına iktidar olan partisi AK Parti’de bile buralarda konulan sandıkların nasıl fasa fiso olduğunu gördükten sonra partilerde konulan sandıklara olan saygımı yitirdim.

Çünkü buna AK Parti’de dahil ortaya konulan sandıklara delegelerin attıkları oylarla vekillikler olsaydı bugün Ankara’da kimler vardı ve tersinden baktığınız zamanda kimler vekil değil sıradan vatandaştı. Bir düşünsenize. 

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

En büyük delilik, insanın kendi tımarhanesinden kaçması imiş

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Bayan sürücüler viraj alırken araçları ile kamyon gibi dönmedikleri zaman ADAM oluruz

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR