Ak Parti'nen Devlet Kavgası Olamaz

Ak Parti'nen Devlet Kavgası Olamaz
AK Parti kurulduğu günden bu yana teşkilatlarında evini barkını, çoluğunu çocuğunu, yemeğini temizliğini bırakıp koşturan binlerce türbanlı bayan var. Şimdi siz bu bayanlara “Başörtüsü edebiyatı” yapamazsınız. Yaptığınız zaman komikleşiyorsunuz.

Dikkatli okurlarımız işin çok iyi farkındalar. Birkaç gündür AK Partili sade vatandaşın gazına gelip (!) partililerin samimi duyguları yazmaya çalışıyoruz. Doğruları yazmak bir yere kadar iyi. Çünkü artık her doğrunun her yerde söylenme zamanı çoktan geçti.

Bizde rant peşinde koşmayan, çok paraların hayalini dahi kuramayan, koltuk hesabı olmayan, o temiz insanlarımız adına, adımız çıkmış dokuza inmez sekize diyerek, bugün de sadece “Reis” e inananların yani Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a inanıp Başbakan Davutoğlu’nun bu makamda başarılı ve daim olması için dua eden tertemiz insanların duygularına tercüman olmaya devam edeceğiz.

AK Parti iktidarı ile yıllarca dedesinden, babasından işittikleri ve kendisinin de yaşadı olumsuzluklarla Türkiye Cumhuriyet’i devletine tek gözle bakan insanımız artık bazı şeylere kanmıyor.

Mesela Konyalı seçmene başörtüsü mağdurluğundan söz edemezsiniz artık.

Çünkü Konyalı hanımlara, eşi türbanlı olduğu için dışlanan, ötelenen kesime bugün hâlâ “Türban” politikası yaptığınız zaman inandırıcılığınızı kaybediyorsunuz. Bu insanları 10 yıl önceki gibi heyecanlandıramıyorsunuz.

AK Parti kurulduğu günden bu yana teşkilatlarında evini barkını, çoluğunu çocuğunu, yemeğini temizliğini bırakıp koşturan binlerce türbanlı bayan var. Şimdi siz bu bayanlara “Başörtüsü edebiyatı” yapamazsınız. Yaptığınız zaman komikleşiyorsunuz.

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.