Ak Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü

Ak Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kavakçı: - "14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan, milletten aldığı destekle hızla büyük icraatlara imza atarak milletçe uzun yıllardır beklenen hayalleri bir bir gerçek

ANKARA (AA) - AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı, partisinin 16'ncı kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Kavakçı, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan, milletten aldığı destekle hızla büyük icraatlara imza atarak milletçe uzun yıllardır beklenen hayalleri bir bir gerçekleştiren ve bu sayede girdiği her seçimden milletin birinci tercihi olarak çıkmayı başarıp Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdıran, çatısı altında bulunmaktan ve görev yapmaktan büyük onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisinin 16. yıl dönümünü can-ı gönülden kutluyorum." ifadesini kullandı.

Kavakçı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın liderliğindeki partinin, milletin 16 yıllık büyük desteğiyle Türkiye'nin dünyada imrenilen ülkeler arasında yer almasını sağladığını belirtti. Kavakçı, millete hizmet yolunda AK Parti olarak türlü iç ve dış mihraklar ve vesayet odaklarınca karşılaştıkları e-muhtıra ve kapatma davası gibi engelleme girişimlerine, FETÖ’nün 17-25 Aralık örtülü darbe girişimlerine ve son olarak da 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına boyun eğmediklerini ve milletle birlikte hepsine onurlu dik duruşlarıyla karşı koyduklarını aktardı.

Tüm bunların devleti, milleti ve AK Parti'yi bölemediği gibi, milletle olan bağlarını daha da güçlendirdiğini ve partiyi de devleti de bir anlamda arındırarak eskisinden daha güçlü ve daha tecrübeli kıldığını vurgulayan Kavakçı, şunları kaydetti:

"Halka hizmet Hakk’a hizmettir şiarıyla yürüttüğümüz hak, özgürlük ve demokratikleşme mücadelemizde gelinen nokta itibarıyla, insan hakları ihlallerini ortadan kaldırma hususunda önceden hayal edilemeyecek kadar büyük yol katedilmiştir. Yeni Türkiye yolunda ve 2023-2071 hedeflerimize ulaşmak adına var gücümüzle ve durmaksızın çalışmaya, 16 yıldır olduğu gibi bundan sonra da devam etme niyet ve azmindeyiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.