Ak Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü

Ak Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun:- "AK Parti’nin kaderi Türkiye'nin kaderi ile birleşmiştir. AK Parti üzerinden Türkiye’ye diz çöktürmek isteyenler hedeflerine asla ulaşamayacaklar"

ANKARA (AA) - AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, partisinin 16'ncı kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Sorgun, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001'de ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan Ak kadrolar, maruz kaldığı bütün engellemelere rağmen, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmıştır." ifadesini kullandı.

İç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde icraatlara imza attıklarını vurgulayan Sorgun, şöyle devam etti:

"Gece demeden, gündüz demeden, inançla, kararlılıkla, aşkla çalışan, Türkiye’nin daha güçlü bir ülke olması, daha müreffeh bir hale gelmesi için gayret gösteren AK Parti , Türkiye’yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine adım adım götürmektedir. Bütün gücünü milletten alan partimiz her zaman milletinin yanında olmuş ve millete hizmet etme sevdasıyla çalışmalarını yürütmüştür. AK Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına yüksek değerler manzumesi katmıştır."

Sorgun, AK Parti'nin Türkiye siyasetinde ezberleri bozduğuna ve milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayetleri kaldırdığına dikkati çekti. Sorgun, devleti toplumdan ayıran siyasi anlayışın tarihe gömüldüğünü bildirdi. Sorgun, AK Parti'nin "Milleti Yaşat ki Devlet yaşasın" anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girdiğini, bu nedenle yapılan bütün genel ve yerel seçimler ile referandumlarda milletin teveccühüne mazhar olduğuna değindi.

Milletin üzerlerine yüklediği sorumluluğu yerine getirmek için Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde daha çok çalışacaklarını vurgulayan Sorgun, teşkilat olarak, Türkiye’nin hedeflerine ulaşması için ilk günkü aşkla, gece gündüz demeden çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Sorgun, şunları kaydetti:

"AK Parti'nin kaderi Türkiye’nin kaderi ile birleşmiştir. AK Parti üzerinden Türkiye’ye diz çöktürmek isteyenler hedeflerine asla ulaşamayacaklar. Ülkemiz üzerinde oyun oynamaya çalışanların oyunlarına bu millet izin vermemiştir, hiçbir zaman da vermeyecektir. PKK ile yapamadıklarını, DAEŞ ile, DHKPC ile yapamadıklarını 15 Temmuz'da FETÖ terör örgütüyle yapmaya çalıştılar. Milletin üzerine milletin silahlarıyla, helikopterleriyle kurşun yağdırdılar, milletin uçaklarıyla milleti bombaladılar. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, milletimizin feraseti ve Allah’ın yardımıyla tarihin en hain, en alçak ve en acımasız darbe girişimi bertaraf edilmiştir. Ülkemiz üzerinde plan yapan şer güçler, artık Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını anladılar. Hakkın emrinde, halkın hizmetinde daha nice 16 yıllara diyor, bütün teşkilat mensuplarımıza ve milletimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.